Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη δίκη όπου κατηγορούμενος είναι ο γνωστός ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, αναφέρθηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας, αποκαλύπτοντας πως αναγκάστηκε να πει πως θα... φωνάξει τα κανάλια για να τον αφήσουν να μπει στη δικαστική αίθουσα. «Με κάλεσαν ως μάρτυρα υπεράσπισης χωρίς να ερωτηθώ και αυτό με έφερε σε αμηχανία», δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΕΗ και συμπλήρωσε πως είδαμε τον Πέτρο Φιλιππίδη να περπατάει και όχι να είναι σε καροτσάκι όπως είχαν πει. Επίσης, είπε πως είναι μία από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός έκανε αναφορά και σε ένα παράδοξο περιστατικό που εκτυλίχθηκε σήμερα καθώς, αν και έχει την ιδιότητα του προέδρου του ΣΕΗ αλλά και εκείνη του μάρτυρα, στην αρχή δεν του επιτράπηκε η είσοδος στο δικαστήριο λόγω των μέτρων για τον κορονοϊό

«Ημουν στο δικαστήριο, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα να μπω στην αίθουσα, έγινε κάτι που με ξένισε. Μπήκαν οι πρώτοι και τους δεύτερους δεν τους άφησαν και μας είπαν ότι γίνεται λόγω κορονοϊού. Εγώ είπα ότι “με συγχωρείτε, αλλά εδώ γίνεται κατ’ επιλογή, άλλοι μπαίνουν, άλλοι βγαίνουν κι εγώ είμαι πρόεδρος του ΣΕΗ και μάρτυρας και δεν μπορώ να μπω”», είπε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας. «Και αφού τους είπα ότι θα βγω στα κανάλια και θα πω ότι δεν με αφήνετε να μπω μέσα στην αίθουσα, εκείνη τη στιγμή με άφησαν και μπήκα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA