Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνελήφθη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας μετά την αποκάλυψη ότι στον οργανισμό της βρέθηκε η ουσία κεταμίνη. Μάλιστα, όπως τόνισε ο επίτιμος πρόεδρος των Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., Θανάσης Κατερινόπουλος, «η Ρούλα Πισπιρίγκου έπειτα από 10 ώρες ανάκριση θα ομολογήσει και τους άλλους δύο θανάτους των παιδιών της». Μετά την αποκάλυψη ότι στον οργανισμό της βρέθηκε η ουσία κεταμίνη, ο εισαγγελέας ζήτησε να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, με το σκεπτικό ότι «αν σκοτώσεις το παιδί σου είσαι ικανός να σκοτώσεις κι άλλους».

Διαβάστε ακόμη«Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου; Τα γέννησα, τα μεγάλωσα»: Η... λαλίστατη Ρούλα Πισπιρίγκου έδινε στοιχεία μέσα από συνεντεύξεις

Στην 33χρονη μητέρα έχει ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση από τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, Αντώνη Ελευθεριάνο. Μάλιστα, η μητέρα, όταν της χτύπησαν την πόρτα οι αστυνομικοί που της ζήτησαν να τους ακολουθήσει από την Πάτρα στην Αθήνα για να δώσει κατάθεση, απάντησε: «Με μεγάλη μου χαρά θα έρθω μαζί σας, είναι σωστό να σας δώσω διευκρινίσεις για να λάμψει η αλήθεια». Νωρίτερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου έλεγε: «Αντε πάλι με τις δηλητηριάσεις», στο άκουσμα της κεταμίνης. 

Αγγελική Νικολούλη: «Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του»

Η Αγγελική Νικολούλη πριν από δύο εβδομάδες είχε πει στο «Φως στο Τούνελ» ότι η Τζωρτζίνα θα μιλήσει από τον τάφο της. Συγκεκριμένα, η Αγγελική Νικολούλη στην εκπομπή της 18η Μαρτίου, μιλώντας με αξιόπιστη - όπως είχε αναφέρει - πηγή από το περιβάλλον των ερευνών, υποστήριξε ότι το ένα από τα παιδιά «δίνει» στοιχεία στις αρμόδιες Αρχές μετά τον θάνατό του. «Φαίνεται πως το ένα παιδί μιλάει από τον τάφο του» τόνισε η Αγγελική Νικολούλη. 

Σήμερα, η ουσία κεταμίνη που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας λύνει το μυστήριο του θανάτου της, με τη μητέρα, Ρούλα Πισπιρίγκου, να συλλαμβάνεται ενώ έχουν μπει στο κάδρο και άλλα δύο πρόσωπα από το οικογενειακό της περιβάλλον. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA