Μενού
  • Α-
  • Α+

Πριν από μερικές ώρες όταν και έγιναν γνωστές οι εξελίξεις για τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, της κόρης της Τζωρτζίνας, ήρθε η πρώτη αντίδραση της Αγγελικής Νικολούλη. Η δημοσιογράφος που έχει καλύψει καιρό τώρα την υπόθεση μέσα από την εκπομπή της «Φως στο Τούνελ» είχε «σηκώσει» ένα βίντεο μικρής διάρκειας όπου μέσα από μια θολή εικόνα ακουγόταν η μάνα να παίζει με το παιδί της και να του λέει γλυκόλογα.

Οταν αποκαλύφθηκε ότι από τα γλυκόλογα πέρασε στο... δηλητήριο μέσω της ουσίας κεταμίνη, η παρουσιάστρια της εκπομπής που όλο αυτό το διάστημα μιλούσε με τη μητέρα των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα, ξέσπασε! Είναι γνωστό ότι η Αγγελική Νικολούλη πέρα από την επαγγελματική πτυχή γύρω από την υπόθεση είχε επιδείξει και το προσωπικό της ενδιαφέρον ούσα πάντα ιδιαίτερα ευαίσθητη με εγκλήματα που αφορούν παιδιά. 

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η πρώτη ανάρτηση της Αγγελικής Νικολούλη με βίντεο για όσα θα αποκαλύψει

Αργά το βράδυ της Τετάρτης λοιπόν, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της στο instagram άλλο ένα βίντεο που αποτελεί τρέιλερ για όσα θα αποκαλύψει στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ» την Παρασκευή 1 Απριλίου στο MEGA. Το μόνο βέβαια, είναι πως για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, αν και πρωταπριλιά, τα ψέματα τελείωσαν...

https://www.instagram.com/p/CbvYc-SDfT-/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και η πρώτη ανάρτηση της Νικολούλη με το μικρότερο βίντεο...

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA