Μενού
  • Α-
  • Α+

«Μεγάλη μου αγάπη το ανοιχτό πανεπιστήμιο, δεν σου διδάσκουν πώς θα σκοτώσεις αλλά πώς θα εξιχνιάσεις κάποιο έγκλημα». Αυτή ήταν μία από τις δηλώσεις που είχε κάνει η Ρούλα Πισπιρίγκου, σε μία από τις συνεντεύξεις της για τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. Η μητέρα του, που συνελήφθη από τους αστυνομικούς για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, που έχασε τη ζωή της μέσα σε μόλις 20 λεπτά από μεγάλη ποσότητα κεταμίνης μέχρι και τώρα επιμένει να δηλώνει αθώα για τη δολοφονία του παιδιού της.

Διαβάστε ακόμη: Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου «ανέκρινε» τον τεχνικό του απινιδωτή και παρακολουθούσε μόνιτορ παιδιών σε ΜΕΘ

Μάλιστα, όταν ο Απόστολος Λύτρας, που παραιτήθηκε τελικά από την υπεράσπισή της, τη ρώτησε αν ισχύει ότι έδωσε κεταμίνη στο παιδί, εκείνη επέμεινε: «Είμαι αθώα». Ωστόσο, οι αστυνομικοί θεωρούν την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα «δεμένη». Κι αυτό γιατί, όπως αποκάλυψε ο ιατροδικαστής, Γρηγόρης Λέων, «70 μάρτυρες έχουν μιλήσει και έχει δέσει η υπόθεση». 

Μιλώντας στην ΕΡΤ ο ιατροδικαστής, ανέφερε ότι το επικρατέστερο σενάριο είναι το έγκλημα και για τα άλλα δύο παιδιά, επαναλαμβάνοντας ότι ο θάνατος ήταν ασφυκτικός και για τη Μαλένα και για την Ιριδα. «Είμαι βέβαιος ότι από την στιγμή που έχει επιβεβαιωθεί η εγκληματική ενέργεια με κάποιον εξωγενή παράγοντα στο πρώτο περιστατικό είναι βέβαιο ότι κάπως έτσι θα επιβεβαιωθούν και τα άλλα δύο περιστατικά. Νομίζω όμως ότι η εγκληματική ενέργεια και τα άλλα δύο περιστατικά είναι το επικρατέστερο σενάριο». Μάλιστα, ο Γρηγόρης Λέων ανέφερε ότι «είναι βέβαιο ότι το παιδί κατέληξε λόγω κεταμίνης. Η Τζωρτζίνα βασανίστηκε, ενώ η χαριστική βολή δόθηκε σε μεγάλη δόση για να σιγουρευτεί το αποτέλεσμα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA