Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα στοιχεία για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας, όταν εκείνη ήταν μόλις λίγων μηνών, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, τον Αύγουστο του 2014, είχε γίνει καταγγελία στο «Χαμόγελο» για τη συμπεριφορά της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη απέναντι στη Τζωρτζίνα ενώ παράλληλα οι έρευνες και για τους θανάτους της Ιριδας και της Μαλένας είναι σε πλήρη εξέλιξη. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα - Ρουγκάλας: Θα συλληφθούν Δασκαλάκης, Δήμητρα Πισπιρίγκου - Το τάμπλετ χτυπούσε στην κηδεία

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, η καταγγελία έγινε από οργανισμό του δήμου Πατρέων για κακοποίηση της Τζωρτζίνας στο σπίτι της, το 2014. Μάλιστα, όταν έφτασαν οι αρμόδιοι φορείς στο σπίτι, οι γονείς φέρεται να απάντησαν ότι η καταγγελία έγινε από τρίτους, οι οποίοι… ζήλευαν την οικογένεια.

Κώστας Γιαννόπουλος: Τι είπε για την κακοποίηση στη Τζωρτζίνα το 2014

Ο πρόεδρος του «Χαμόγελου του Παιδιού», Κώστας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», αναφέρθηκε στην καταγγελία που είχε γίνει για την κακοποίηση της Τζωρτζίνας το 2014. Όπως σημείωσε ο Κώστας Γιαννόπουλος, το «Χαμόγελο του Παιδιού» δέχθηκε τον Αύγουστο του 2014 τηλεφώνημα, το οποίο αναφερόταν στο γεγονός ότι η μητέρα της 10 μηνών τότε Τζωρτζίνας, Ρούλα Πισπιρίγκου, εθεάθη να χτυπά το μωρό με τα χέρια της.

Ο κ. Γιαννόπουλος ανέφερε: «Το «Χαμόγελο του Παιδιού» βρίσκεται στη δίνη των διαδικασιών, γιατί ο κόσμος μας εμπιστεύεται και μας καλεί, είτε πρόκειται για πραγματικό γεγονός είτε -καμιά φορά- δεν έχουν αποδειχθεί. Θα πρέπει να τονίσουμε πως δεν έχουμε κανένα άλλο δικαίωμα, ως εθελοντικός οργανισμός, από το να στείλουμε την αναφορά μας, ούτε καν καταγγελία δε τη λέμε, προς τον εισαγγελέα ανηλίκων, πρωτοδικών, Πατρών κ.ο.κ».

Για τη μαρτυρία ο πρόεδρος του Χαμόγελου σημείωσε: «Η αναφορά έγινε για τον κ. Δασκαλάκη και τη σύζυγό του κ. Πισπιρίγκου, η οποίοι διαμένουν με την ανήλικη κόρη τους, δέκα μηνών κλπ. Σύμφωνα με το άτομο που έκανε την αναφορά, οι γονείς ασκούν σωματική κακοποίηση των τέκνων τους και συγκεκριμένα η μητέρα, έχει θεαθεί να χτυπά το παιδί με τα χέρια της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA