Μενού
  • Α-
  • Α+

Πήγε σε μάγισσες, σε χαρτορίχτρες όπως λέει και το γνωστό λαϊκό άσμα, η Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς ήταν πεπεισμένη πως την έκαναν μάγια. Συγκεκριμένα, η χαρτορίχτρα από την Πάτρα, η οποία ισχυρίζεται ότι την επισκεπτόταν η φερόμενη ως δολοφόνος της 9χρονης Τζωρτζίνας, μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και υποστήριξε μεταξύ άλλων πως η 33χρονη πίστευε ότι της έχουν κάνει μάγια και συγκεκριμένα η πεθερά της. Για την ιστορία, όπως ανέφερε κι ο παρουσιαστής Γιώργος Λιάγκας, η Πισπιρίγκου είχε διαψεύσει ότι είχε πάει σε χαρτορίχτρα.

Σε κάθε περίπτωση, η Πατρινή χαρτορίχτρα είπε μιλώντας στην εκπομπή: «Εχασε το πρώτο της παιδί, είχε χωρίσει με το σύζυγο και το πρόβλημά της είναι ότι της έχουν κάνει μαγεία, μήπως και γι’ αυτό χωρίζει με το σύζυγο κι έπαθε αυτό. Ηταν πολύ στεναχωρημένη, έκλαιγε, έλεγε ότι δεν μπορώ να το διαχειριστώ εγώ αυτό, ότι αγαπάω τον Μάνο και γιατί να χωρίσουμε και άμα χωρίσαμε από τα μάγια γιατί δεν με ήθελε η πεθερά μου, από την αρχή δεν με ήθελε», είπε αρχικά η χαρτορίχτρα.

Η χαρτορίχτρα είπε στη συνέχεια: «Πίστευε ότι συγγενικό της πρόσωπο τής έχει κάνει μάγια, από το περιβάλλον του άντρα της. Η μητέρα του. Έλεγε τον καφέ η πεθερά της, δεν τον έλεγε επαγγελματικά απ’ ό,τι ήξερα. Απλά έλεγε τον καφέ και πίστευε η Ρούλα ότι θα ξέρει κι άλλα πράγματα...

(Ισχυρίστηκε) ότι ο θάνατος της πρώτης κόρης, της Μαλένας, οφειλόταν στα μάγια. Μετά από ό,τι έμαθα πέθανε το μωρό, η Ιριδα και τελευταία η Τζωρτζίνα. Ισχυριζόταν αυτά, ότι της έχει κάνει μάγια συγγενικό πρόσωπο του Μάνου» κατέληξε η χαρτορίχτρα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA