Μενού
  • Α-
  • Α+

Κατηγορηματικός ήταν ο διοικητής του νοσοκομείου Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», Μανώλης Παπασάββας, ο οποίος σε ανακοίνωση που εξέδωσε το απόγευμα της Δευτέρας, διέψευσε τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου χορήγησης κεταμίνης από το νοσοκομείο κατά τη νοσηλεία της 9χρονης κόρης της. Η μητέρα που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά του ίδιου της του παιδιού, στην απολογία της έχει αποδώσει την εύρεση κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, σε χορήγηση της ουσίας από ιατρικό λάθος.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Ρούλα Πισπιρίγκου αναζητούσε στο Ιντερνετ «ουσίες που σκοτώνουν»

Ωστόσο, με δήλωσή του ο κ. Παπασάββας ξεκαθάρισε, ότι καμία σχέση δεν έχουν οι γιατροί του νοσοκομείου με τη χορήγηση κεταμίνης στη μικρή Τζωρτζίνα. Αξίζει να αναφερθεί πως η κατηγορούμενη απέδωσε σε ιατρικό λάθος τον θάνατο της 9χρονης, μέσω του δικηγόρου της, Κωνσταντίνου Ζάρδα

«Ούτε αυτούσια, ούτε ως συστατικό άλλου σκευάσματος»

«Σχετικά με αναφορές που λαμβάνουν χώρα το τελευταίο 24ωρο ότι κατά την νοσηλεία της ασθενούς Γεωργίας Δασκαλάκη στο Νοσοκομείο μας, έλαβε, από το ιατρικό ή το νοσηλευτικό μας προσωπικό, την φαρμακευτική ουσία «Κεταμίνη», βεβαιώνουμε ότι ουδέποτε χορηγήθηκε στην μικρή ασθενή η ουσία αυτή είτε αυτούσια είτε σαν συστατικό άλλου φαρμακευτικού ιδιοσκευάσματος» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Παπασάββας.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου που βρίσκεται ως κατηγορούμενη στο επίκεντρο των ερευνών της υπόθεσης των θανάτων των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, έχει αμφισβητήσει τη θέση του νοσοκομείου ότι δεν υπήρχε κεταμίνη στο «Παίδων», απαντώντας πως είναι αδύνατο να μην υπάρχει η συγκεκριμένη ουσία στο νοσοκομείο, καθώς χορηγείται στην κτηνιατρική και την παιδοχειρουργική.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA