Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος είναι ο δημοσιογράφος που ασχολήθηκε από την πρώτη στιγμή με την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Καθημερινά μέσα από την εκπομπή Live News στο MEGA αλλά και μέσα από τα ρεπορτάζ του στο Βήμα και Τα Νέα ο αστυνομικός συντάκτης παρουσίαζε συνεχώς νέα δεδομένα για τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τονίζοντας σε όλες τις περιπτώσεις ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας δεν οφειλόταν σε παθολογικά αίτια. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος ήταν ο δημοσιογράφος που αποκάλυψε ότι ο θάνατος της Τζωρτζίνας οφείλεται σε ποσότητα κεταμίνης και από εκείνη τη στιγμή ήρθαν εξελίξεις στην υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα. 

Διαβάστε ακόμηΝεκρά παιδιά στην Πάτρα: Στον Κορυδαλλό η Πισπιρίγκου - Οι συνθήκες κράτησής της κι ο απαγορευτικός Ελαιώνας

Η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε αρχικά στη ΓΑΔΑ, στη συνέχεια κατηγορήθηκε για ανθρωποκτονία από πρόθεση, τώρα προφυλακίστηκε μετά την πολύωρη απολογία της στον ανακριτή σε ειδικό κελί στις φυλακές Κορυδαλλού και έχει, πλέον, ανοίξει ο φάκελος για να ερευνηθούν και οι άλλοι δύο θάνατοι της Μαλένας και της Ιριδας. Ο Βασίλης Λαμπρόπουλος μίλησε στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου και την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα

«Αναφέρω χαρακτηριστικά ότι το έχει κάνει και στο νοσοκομείο "Ελπίς", όταν πέθανε η Μαλένα, στη συνέχεια στράφηκε κατά των γιατρών. Είπε ότι θα ερευνούσα μόνο αν η συγκεκριμένη ιατροδικαστκή εξέταση είναι γνήσια, δηλαδή το περί ηπατικής ανεπάρκειας όμως στη συνέχεια στράφηκε κατά των γιατρών. Είπε ότι οι γιατροί άργησαν να πάνε, άργησαν να κάνουν ΚΑΡΠΑ, δεν είχαν αντιληφθεί το πρόβλημα ασθενείας. Είχε βρει 10 προβληματικές ενέργειες των γιατρών. Το ίδιο είχε γίνει και στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο, το ίδιο είχε γίνει και με την Παιδιατρική Κλινική της Πάτρας, το ίδιο έχει γίνει με όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα που έχουν νοσηλευτεί τα δύο από τα τρία κορίτσια. Τώρα το κάνει πάλι, στρέφεται κατά των γιατρών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Λαμπρόπουλος.

«Είναι μία τακτική αδιέξοδη»

«Είναι μία τακτική νομίζω αδιέξοδη, που πάει δηλαδή να υποστηρίξει πως όλοι αυτοί οι γιατροί φταίνε κι εκείνη έχει δίκιο. Όλοι εκείνοι οι γιατροί που λένε ότι είναι παράδοξη η συμπεριφορά της, ότι από πού και ως πού ζητούσε να μάθει για τις κάμερες, ότι άργησε να τους ειδοποιήσει… ότι όλοι αυτοί οι 100 άνθρωποι έχουν άδικο κι έχει δίκιο εκείνη. Νομίζω της είχαν δοθεί συμβουλές να μην το κάνει, τώρα το κάνει και επιδεινώνει τη θέση της», συμπλήρωσε ο αστυνομικός συντάκτης.

«Νομίζω ότι αυτή η έρευνα έχει μπει σε μερικές βάσεις, δηλαδή είναι σαφές το κατηγορητήριο στην υπόθεση θανάτου της Τζωρτζίνας με ακράδαντα στοιχεία. Δηλαδή αυτό που λέει τώρα, πότε έγινε η ανάνηψη… αυτό είναι κάτι παλαβό», πρόσθεσε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος σχετικά με τους ισχυρισμούς της Ρούλας Πισπιρίγκου.

«Είναι τελείως ασύμβατο να πιστεύει κάποιος ότι πηγαίνει μία ομάδα έμπειρων γιατρών να σώσουν ένα κοριτσάκι για το οποίο υπήρχαν υπόνοιες, και αντί να γίνει ανάνηψη εκείνοι να δίνουν αναισθητική ουσία (κεταμίνη). Δεν μιλάμε για ένα Κέντρο Υγείας, μιλάμε για το κεντρικότερο νοσοκομείο υποδοχής χιλιάδων παιδιών. Και καλά το Παίδων, και το Ωνάσειο; Και το Καραμανδάνειο στην Πάτρα; Και το Ελπίς; Οπότε πρέπει να είμαστε επιφυλακτικοί σε σχέση με αυτά που αναφέρει», είπε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA