Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης στις φυλακές Κορυδαλλού, προφυλακισμένη μετά την απόφαση εισαγγελέα και ανακριτή παρότι η ίδια μέχρι και την τελευταία στιγμή πίστευε πως θα αφεθεί ελεύθερη έπειτα την απολογία της για την κατηγορία της δολοφονίας της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η 33χρονη, μάλιστα, επανέλαβε τις σκέψεις της μιλώντας λίγο πριν μεταχθή από τη ΓΑΔΑ στις φυλακές, στο Star, σημειώνοντας πως δεν έχει καταλάβει ακόμη τον λόγο που προφυλακίστηκε αλλά και γιατί δεν έπεισε την ανακρίτρια με τις απαντήσεις της.

Διαβάστε ακόμη: Μάρτυρας «δίνει» την Πισπιρίγκου: «Σατανική, ψοφάει για δημοσιότητα, ήθελε να σακατέψουν τον Μάνο»

Παράλληλα η ίδια στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» ανέφερε πως: «Μίλησα με τα καλύτερα λόγια για τον Μάνο στην κατάθεσή μου. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν με πιστεύει και μίλησε εναντίον μου», αναφερόμενη στον σύζυγό της Μάνο Δασκαλάκη.

Εξέφρασε, δε, τη σιγουριά της πως: «θα αποδειχθεί η αλήθεια» καθώς «δεν υπάρχουν στοιχεία». Προσθέτοντας ότι «θέλω να πιστεύω πως σύντομα θα αφεθώ ελεύθερη με περιοριστικούς όρους». Κατέληξε δε, λέγοντας «Δεν ξέρω πόσο θα αντέξω μέσα στη φυλακή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA