Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην απόφαση να στραφεί στην άρση του ηλεκτρονικού και τηλεφωνικού απορρήτου της Ρούλας Πισπιρίγκου στράφηκε η 18η τακτική ανακρίτρια Χριστίνα Σαλάππα που χειρίζεται την υπόθεση του θανάτου της 9χρονης Τζωρτζίνας. Η δικαστική λειτουργός μόλις λίγες ώρες μετά την προφυλάκιση της μητέρας του 9χρονου κοριτσιού, προχωρά με γοργούς ρυθμούς την έρευνα προκειμένου να δοθούν απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα που αφορούν, μεταξύ άλλων, και τον τρόπο που φέρεται να προμηθεύτηκε η κατηγορούμενη την κεταμίνη την οποία κατηγορείται ότι χορήγησε στο παιδί της.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Αναζητούν τα κίνητρα της Ρούλας Πισπιρίγκου - Ποια είναι τα τρία σενάρια

Οπως έχει γίνει γνωστό από την έρευνα των αστυνομικών στο σπίτι της Πισπιρίγκου στην Πάτρα, εκεί εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα με την ανακρίτρια να ζητά την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου με στόχο να ανακτηθούν τα δεδομένα τους, καθώς ακόμη κι αν δεν λειτουργούν πλέον, μπορούν να δώσουν στοιχεία σχετικά με τα μηνύματα και τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η μητέρα των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη. 

Οι αναζητήσεις στο διαδίκτυο και η... κλήση στον Μάνο

Μάλιστα, στο «μικροσκόπιο» των ερευνών της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται και η ηλεκτρονική αλληλογραφία της Πισπιρίγκου, ώστε να διερευνηθεί εάν έψαχνε, μέσω διαδικτύου, τη θανατηφόρα ουσία ή κάποια άλλη. Για το αίτημα της ανακρίτριας θα αποφασίσει το Δικαστικό Συμβούλιο μετά από πρόταση του εισαγγελέα Γιώργου Πολυκράτη, του εισαγγελικού λειτουργού που μαζί με την ανακρίτρια έστειλαν στη φυλακή την κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της.

Παράλληλα, στο πλαίσιο της ανάκρισης, αναμένεται να κληθούν άμεσα για να καταθέσουν ως μάρτυρες γιατροί και νοσηλευτές από το «Καραμανδάνειο» νοσοκομείο της Πάτρας, το Ωνάσειο αλλά και το Παίδων «Αγλαϊα Κυριακού», τα τρία δηλαδή νοσοκομεία που νοσηλεύτηκε η μικρή Τζωρτζίνα. Επίσης, αναμένεται να εξεταστούν και πρόσωπα του συγγενικού περιβάλλοντος της Πισπιρίγκου με πρώτο τον εν διαστάσει -πλέον- σύζυγο, Μάνο Δασκαλάκη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA