Μενού
  • Α-
  • Α+

Στη φυλακή οδηγήθηκε ο 47χρονος Ρουμάνος που κατηγορείται για την άγρια κακοποίηση της 10χρονης κόρης του, στο σπίτι τους στη Νέα Σμύρνη. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα κρίθηκε προφυλακιστέος μετά την απολογία του για τις κακουργηματικές πράξεις της έκθεσης ανηλίκου σε κίνδυνο και της βαριάς σκοπούμενης σωματικής βλάβης. 

Στο «μικροσκόπιο» του εισαγγελέα όμως έχουν μπει και οι δάσκαλοι του παιδιού καθώς ο εισαγγελέας κράτησε αντίγραφα της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί προκειμένου στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης να διερευνηθούν και τυχόν δικές τους ποινικές ευθύνες. Κι αυτό γιατί το κορίτσι πήγαινε καθημερινά στο σχολείο έχοντας μώλωπες και εγκαύματα στα χέρια της και ουδείς ενημέρωσε τις αρχές. Το αδίκημα που διερευνάται αν έχει τελεστεί είναι αυτό της έκθεσης σε κίνδυνο. Παράλληλα, οι εισαγγελικές αρχές προχώρησαν άμεσα τη διαδικασία αφαίρεσης της επιμέλειας του παιδιού το οποίο νοσηλεύεται.  

Κακοποιούσε και βασάνιζε την κόρη του

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η μητέρα έχει εγκαταλείψει τη 10χρονη κόρη της και τον σύζυγό της. Το παιδί διαβιούσε στο ίδιο σπίτι με τον πατέρα του, ο οποίος φέρεται να κακοποιούσε σεξουαλικά στην ανήλικη και να την τιμωρεί με ξυλοδαρμό και με κάψιμο των χεριών στο «μάτι» της ηλεκτρικής κουζίνας, οπότε η κόρη του αντιστέκονταν. Ο άνδρας αυτός έχει συλληφθεί από την ΕΛ.ΑΣ. και με κοινή απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακίστηκε, ενώ το παιδί βρίσκεται στο νοσοκομείο «Παίδων» μέχρι να βρεθεί κατάλληλη δομή φιλοξενίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA