ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/04/2022 11:25

Γρηγόρης Λέων για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος στην Ιριδα - Αυτό δείχνουν τα ευρήματα

Ο Γρηγόρης Λέων σημείωσε ότι τα ευρήματα στην Ιριδα αποτελούν τον ορισμό του ασφυκτικού θανάτου: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ό,τι ευρήματα έχουμε είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου»

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Γρηγόρης Λέων για νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ασφυκτικός ο θάνατος στην Ιριδα - Αυτό δείχνουν τα ευρήματα
Πηγή: shutterstock
Ανάγνωση:

Νέες δηλώσεις για την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα έκανε ο Γρηγόρης Λέων. Ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων, αυτή τη φορά αναφέρθηκε στον θάνατο ης Ιριδας. Μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Γρηγόρης Λέων σημείωσε ότι τα ευρήματα στην Ιριδα αποτελούν τον ορισμό του ασφυκτικού θανάτου: «Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία πως ό,τι ευρήματα έχουμε ειδικά σε χαρακτηριστικά όργανα όπως πνεύμονες και εγκέφαλο είναι ο ορισμός του ασφυκτικού θανάτου. Ακόμα και αν ένας νέος ιατροδικαστής διαβάσει στα βιβλία για τον ασφυκτικό θάνατο και δει τα ευρήματα στα συγκεκριμένα όργανα είναι ακριβώς αυτά τα ευρήματα».

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Το μήνυμα που έστειλε στη Super Κική για να προωθήσει το τραγούδι του Μάνου Δασκαλάκη

Τόνισε επίσης πως θα πρέπει να αιτιολογηθεί το τραύμα μέσα στο στόμα του παιδιού και δεύτερον το αίμα στο πανάκι: «Το πανάκι συνδέεται κι από την ίδια με το παιδί. Άρα το αίμα προέρχεται από το παιδί. Για να έχουμε αίμα πρέπει να έχουμε μια πηγή αιμορραγίας. Αυτή βρισκόταν εντός του στόματος άρα φανταζόμαστε όλοι που βρέθηκε το πανάκι».

Video Loading...

Πάντως, οι εξελίξεις στο θρίλερ με τη Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη είναι ραγδαίες με τους αστυνομικούς να ψάχνουν από πού προμηθεύτηκε την κεταμίνη η μάνα και τον εν διαστάσει σύζυγό της να αρνείται κάθε εμπλοκή στην υπόθεση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΛΕΩΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΣ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ