Μενού
  • Α-
  • Α+

Την τύχη του στα ριάλιτι που προβάλλονται στην ελληνική τηλεόραση φαίνεται ότι έψαχνε ο πατέρας των τριών νεκρών παιδιών από την Πάτρα Μάνος Δασκαλάκης. Μετά το X Factor και το House of Fame, ο ίδιος φαίνεται πως ήθελε να δοκιμαστεί και στην... επιβίωση πηγαίνοντας στον Αγιο Δομίνικο και το Survivor.  Την αποκάλυψη έκανε ο Γιώργος Λιάγκας στο Πρωινό του ΑΝΤ1.

«Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε δηλώσει συμμετοχή για το περσινό The Voice, με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιανό και κριτές τον Σάκη Ρουβά, την Έλενα Παπαρίζου, τον Πάνο Μουζουράκη και την Ελεονώρα Ζουγανέλη. Δεν τον πήραν, δεν πέρασε καν», είπε αρχικά ο παρουσιαστής. «Ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε συμμετοχή για το Survivor. Πέρυσι στο The Voice και φέτος στο Survivor. Μπράβο του! Έχει χάσει δυο παιδιά και η Τζωρτζίνα είναι με τετραπληγία. Και λέω εγώ, το παιδί σου είναι εδώ και μάχεται κι εσύ θέλεις να πας στον Άγιο Δομίνικο και να κάνεις το όνειρό σου πραγματικότητα;», αναρωτήθηκε ο Γιώργος Λιάγκας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA