Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου «έχει πέσει από τα σύννεφα» μετά τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη, όπως είπε η μητέρα της Ελένη Λεγάτου. Σύμφωνα με την ίδια, στο σπίτι της οικογένειας υπήρχε ενδοοικογενειακή βία και «ποιος πένθησε και ποιος δεν πένθησε όταν χάθηκαν τρία παιδιά η Πάτρα το ξέρει». «Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο;» διερωτήθηκε η μητέρα της κατηγορουμένης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη

«Η Ρούλα είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, δεν μπορεί να το δεχτεί ότι είναι εκεί. “Μαμά βγάλε με, είναι άδικο” αυτό ζητάει σε κάθε τηλεφωνική επικοινωνία που έχουμε. Κάποια πράγματα όχι την έχουν ενοχλήσει την έχουν καταρρεύσει γιατί δεν τα περίμενε. Από εκεί και πέρα της είπα να κάνει υπομονή και όλα θα γίνουν» είπε στο STAR η Ελένη Λεγάτου. 

Για τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη σχολίασε: «είχε πέσει από τα σύννεφα. Αυτά τα πράγματα που λέγονται... Οτι είναι χειριστική. Ποιος χειριζόταν ποιον; Δεν θέλω να κατηγορήσω, μη με βάζετε σε αυτή τη θέση. Η Ρούλα είχε τόσο μεγάλη αγάπη που μπορούσε να καταντήσει και εμμονή δεν ντρέπομαι να το πω. Είχε δώσει τα πάντα σε αυτό τον άνθρωπο. Μήπως ο κύριος έχει δολοφονικά ένστικτα να μπει στο κελί να σκοτώσει έναν άνθρωπο; Μήπως ο κύριος αυτός μας πει πόσο πένθησε για τα παιδιά του με... Δεν θέλω να πω τώρα. Η ψυχολόγος που πηγαίνανε έχει την απολογία του ότι πένθησε μία μέρα για τη Μαλένα και θα βγει να μιλήσει όταν την καλέσουν οι Αρχές. Ποιος πένθησε και ποιος δεν πένθησε όταν χάθηκαν τρία παιδιά η Πάτρα το ξέρει».

«Ο κύριος Δασκαλάκης είχε αποχωρήσει από την οικία. Λόγω ενδοοικογενειακής βίας. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Η κόρη μου τον έδιωξε και έκανε αίτηση διαζυγίου. Δεν είχε κάνει καταγγελία γιατί ήταν χειριστικός ο πρώην σύζυγός της. Οταν είχε γυρίσει μετά τον θάνατο της Ιριδας η κόρη μου δεν έκανε κάτι όταν της είπε θέλω να είμαστε εγώ η Τζωρτζίνα και εσύ» υποστήριξε η Ελένη Λεγάτου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA