Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου» υποστήριξε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου όταν ρωτήθηκε από την πρόεδρο αν αποδέχεται την κατηγορία που του αποδίδεται της ανθρωποκτονίας από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση της συζύγου του Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά τον Μάιο του 2021. Ο κατηγορούμενος επικαλέστηκε ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής.

Διαβάστε ακόμη: Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Τι θα ισχυριστεί ο πιλότος

Πρόεδρος: Αποδέχεστε ή όχι τις κατηγορίες;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Ποτέ δεν είχα σκοπό να βλάψω τη σύζυγό μου. Την αγαπούσα και την αγαπώ. Αυτό δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει ποτέ από τη μέρα που τη γνώρισα

Προεδρος: Εχετε πει ότι τελούσατε σε κατάσταση βρασμού;

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Αυτός είναι ο ισχυρισμός μου δεν υπήρχε προμελέτη κανένας όφελος η κέρδος από εμένα από αυτή την πράξη.

«Κατά τις παλιές διατάξεις αναμένεται να εκτίσει 16 χρόνια»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας της Κάρολαϊν, Αθανάσιο Χαρμάνη σήμερα αναμένεται να εξεταστούν μάρτυρες, η διαδικασία θα διακοπεί, ενδεχομένως να μην συνεχιστεί την Πέμπτη αλλά και θα συνεχιστεί μετά το Πάσχα. Όπως είπε ο δικηγόρος στη λίστα των μαρτύρων υπάρχουν και τρεις μάρτυρες υπεράσπισης, που εξεταστούν μετά την κατάθεση των μαρτύρων κατηγορίας. Θα ζητήσουμε την μεγαλύτερη των ποινών για την ανθρωποκτονία. Κατά τις παλιές διατάξεις αναμένεται να εκτίσει 16 χρόνια, είπε στην ΕΡΤ.

Μεταξύ των μαρτύρων και οι γονείς της κοπέλας  οι οποίοι ως αναμένεται θα εκπροσωπηθούν από το δικηγόρο τους. Τα προβλήματα κινητικότητας του πατέρα του θύματος  και  η σύσταση των ειδικών στην μητέρα να μην έρθει αντιμέτωπη με τον δολοφόνο της κόρης της προς χάριν της ήρεμης ανατροφής της εγγονής της καθιστούν  αποτρεπτική την παρουσία τους στο δικαστήριο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA