Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση προκαλεί μια νέα μαρτυρία προσώπου από το περιβάλλον της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Φίλη του Μάνου που γνώριζε πολύ καλά και την κατηγορούμενη σήμερα για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας, είπε στην κάμερα του ΑΝΤ1 πως «όλα έγιναν για τον Μάνο».

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Με ένα νεκρό παιδί, ο Μάνος Δασκαλάκης την ευχαριστούσε για τα τρία δώρα και έγραφε για... επέτειο πρώτου φιλιού

Ωστόσο εκείνο που προκαλεί σοκ είναι η τοποθέτησή της για την κηδεία της Τζωρτζίνας καθώς όπως είπε «δεν είχα πάει. Το είχα καταλάβει ότι το είχε κάνει αυτή. Πίστευα ότι ήταν κοροϊδία. Δεν μπορούσα δηλαδή να την δω μπροστά μου. Και πιστεύω και τα άλλα δύο  -δεν ξέρω αν είναι με τον ίδιο τρόπο- αλλά πιστεύω ότι έχει γίνει αυτό»!

Παράλληλα έδωσε και τη δική της «εξήγησε» μιλώντας στο «Πρωινό». «Πιστεύω ότι το έκανε μόνο και μόνο για να γυρνάει ο Μάνος, για να τη λυπάται, γιατί ο Μάνος μου το είχε πει ότι ήθελε να χωρίσει αλλά δεν μπορώ γιατί την λυπάμαι, Μάλιστα μου είχε πει κιόλας, του είχε πει και η ίδια ότι έχει καρκίνο και ότι το ξεπέρασε και επειδή είχε χάσει το πρώτο παιδί την Μαλένα δεν μπορούσε να την αφήσει γιατί την λυπόταν», είπε. Και καταλήγοντας σημείωσε: «Εγώ αν θα την έβλεπα δεν θα έβγαινε από τα χέρια μου. Στο Μάνο το είχα πει ότι δεν μου αρέσει ο χαρακτήρας της».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA