Μενού
  • Α-
  • Α+

Νέα συνέντευξη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού παραχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου. Η μητέρα από την Πάτρα που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης Τζωρτζίνας με κεταμίνη αναφέρθηκε και στον άνδρα με τον οποίο φέρεται να είχε σχέση, ο οποίος μίλησε στο «Φως στο Τούνελ». Για ακόμα μία φορά υποστήριξε ότι δεν ήξερε τι ήταν η κεταμίνη και πως υπήρχε στο νοσοκομείο Παίδων ενώ για τον άνδρα που μίλησε στην Αγγελική Νικολούλη είπε: «Δεν πιστεύω ότι είναι ο συγκεκριμένος άνδρας. Έχω μιλήσει μαζί του πριν τη σύλληψη και δεν ήθελε καμία ανάμειξη. Δεν πιστεύω ότι είναι ο ίδιος. Ίσως κάποιος πήρε και είπε ότι είναι εκείνος».

Για το αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου είπε στο «Χαμογέλα και Πάλι» πως οι δικηγόροι της δεν το έχουν υποβάλλει. «Εσένα ποιο σενάριο περνάει από το μυαλό σου αν αποδειχθεί και όπως φαίνεται υπάρχουν στοιχεία για αυτό, ότι ήταν ανθρωποκτονία ο θάνατος της Τζωρτζίνας. Τι σενάριο περνάει από το μυαλό σου; Δεν μπορεί να μην το έχεις σκεφτεί» ρώτησε η Σίσσυ Χρηστίδου για να της απαντήσει η κατηγορούμενη: «Το έχω ξαναπεί και το είπα και στην ομολογία μου. Είναι κοινή λογική. Ήμασταν συγκεκριμένοι άνθρωποι μέσα στο δωμάτιό της. Εγώ, γιατροί και νοσηλευτές. Δεν υπήρχαν άλλοι. Εγώ λέω δεν είμαι, οι γιατροί λένε δεν είναι, άρα κάποιος από τους δύο είναι». 

Διαβάστε ακόμη: Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι οργισμένες αναρτήσεις της στα social media για γονείς

Για το αν περνάει από το μυαλό της πως κάποιος ήθελε να κάνει κακό στην οικογένεια η Ρούλα Πισπιρίγκου απαντά: «Όχι, όχι, ποτέ, όχι, όχι για ποιον λόγο; Δεν υπήρχε κάποιος. Δεν μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, εγώ δεν είμαι σε θέση, δεν μου αρμόζει να κατηγορώ. Έχουν βγει όλοι και έχουν κατηγορήσει εμένα, εγώ δεν είμαι σε θέση, δεν μου αρμόζει να κατηγορήσω τον οποιονδήποτε. Αυτό θα φανεί, όποιος είναι θα φανεί. Αν είμαι εγώ θα φανεί». 

«Πώς το βλέπεις που παρόλο που έχουν βγει όλα αυτά τα πορίσματα και σας τα έδωσαν σαν απάντηση, τώρα γυρνάνε πίσω και λένε να το ξαναδούμε και μήπως τελικά δεν ήταν και μήπως ήταν άλλος ο λόγος, πώς σου φαίνεται που αλλάζουν τα πορίσματα των ιατροδικαστών;» ρώτησε η παρουσιάστρια και η Ρούλα Πισπιρίγκου της απάντησε: «Επανεξετάζονται και ορθά κάνουν. Εγώ δεν θα επέμβω σε κανενός τη δουλειά. Ό,τι αποφασίσουν θα το κάνω. Αλλά να σου κάνω μία ερώτηση, εγώ τώρα; Δηλαδή ξαφνικά όλοι οι ιατροδικαστές, όλοι οι παθολογοανατόμοι, έχουν κάνει λάθος, έτσι; Στα παιδιά τα δικά μου συγκεκριμένα και οι γιατροί τώρα ας πούμε στην κεταμίνη, δεν έχουν κάνει. Αλλά προσπαθούμε να βγάλουμε όλους λάθος για να βρούμε τι; Ότι βρήκαμε την ένοχη με την κεταμίνη που δεν έχει βρεθεί καν ακόμα και πρέπει να βάλουμε και τα άλλα δύο παιδιά γιατί αποκλείεται να είναι παθολογικά τα αίτια». 

Ρούλα Πισπιρίγκου: Στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ η κεταμίνη

«Έχω πει στην ομολογία μου πως την εξηγώ την κεταμίνη. Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης. Εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του Παίδων στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί» είπε και σε ερώτηση για το αν υπήρχε η ουσία μέσα στο βαλιτσάκι απάντησε: «Η απάντησή τους αυτή είναι. Δεν είναι δική μου απάντηση. Η απάντηση του νοσοκομείου είναι μέσα στη δικογραφία».

Για την ανακοίνωση που έβγαλε το Παίδων πως δεν χορήγησε κεταμίνη στην Τζωρτζίνα η Ρούλα Πισπιρίγκου ανέφερε «Ναι, ναι. Δεν χορηγήσανε αλλά υπάρχει. Ναι, ναι και στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, είπανε συγκεκριμένα που υπάρχει. Στην παιδοχειρουργική, στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ, στη ΜΕΝΝ, είναι η μονάδα νεογνών και στο ακτινοθεραπευτικό αν δεν κάνω λάθος». Υποστήριξε εκ νέου πως τα συγκεκριμένα στοιχεία είναι μέσα στη δικογραφία και «εγώ από εκεί το ξέρω, δεν μπορώ να λέω πράγματα από το κεφάλι μου». 

Για το ποιοι άνθρωποι είναι δίπλα της και έχει επικοινωνία είπε: «με την οικογένειά μου και όλο το συγγενικό μου περιβάλλον, μέχρι και με αυτούς που δεν είχα, έχω τώρα. Είναι οι κουμπάρες και οι φίλες της αδερφής μου και δύο τρεις φίλοι δικοί μου, άντρες και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο με στήριξε, όταν άρχισε όλη αυτή η δημοσιότητα, ένα άτομο που με στήριξε πάρα πολύ και με στηρίζει ακόμα».

«Ορκίζομαι στα κόκαλα των παιδιών»

Όταν ρωτήθηκε για τα απειλητικά μηνύματα που έχει υποστηρίξει ο Μάνος Δασκαλάκης ότι του έστελνε, τόνισε πως «πάνω που είχαμε τσακωθεί είχα στείλει ένα μήνυμα. Θα σε καταστρέψω έτσι κι αλλιώς». Η Ρούλα Πισπιρίγκου μίλησε και για τη σχέση του Μάνου Δασκαλάκη λέγοντας πως ο ίδιος το αρνούνταν. «Προσωπικά εμένα μέχρι και την ημέρα της σύλληψης ωρυόταν ότι δεν υπάρχει. Ότι είναι απλά μία φίλη. Σε σημείο που τον έχω ηχογραφήσει και ήμουν και σε δικηγορικό γραφείο και τον πήρα τηλέφωνο και του είπα "μου ορκίζεσαι;" και μου λέει σου "ορκίζομαι στα κόκαλα των παιδιών"», ανέφερε η 33χρονη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA