Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι αποκαλύψεις για την υπόθεση με τα νεκρά παιδιά στην Πάτρα είναι καταιγιστικές ενώ την ίδια στιγμή αναμένονται εξελίξεις σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόθεση του Μάνου Δασκαλάκη να ζητήσει τεστ DNA. Ολα αυτά η Ρούλα Πισπιρίγκου τα παρακολουθεί από το κελί που κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού καθώς όπως έχει γίνει γνωστό από την πρώτη στιγμή της παρουσίας της εκεί, έχει τηλεόραση κελί της και ενημερώνεται για κάθε νέα δημοσιοποίηση πάνω στην υπόθεση.

Διαβάστε ακόμη: Γρηγόρης Λέων: Η Τζωρτζίνα δεν υπέφερε μόνο από έναν εξωγενή παράγοντα

Η 33χρονη παραμένει αποκλεισμένη από τις υπόλοιπες κρατούμενες για λόγους ασφαλείας και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της καθημερινότητα. Μάλιστα όπως αναφέρθηκε στην πρωινή εκπομπή του MEGA ζήτησε να της φέρουν και κάτι συγκεκριμένο να φάει. «Εγώ μαθαίνω ότι ζητάει και τσουρέκι να φάει μέσα στο κελί» αποκάλυψε η Ανθή Βούλγαρη!

Την ίδια στιγμή ο δικηγόρος της, Oθων Παπαδόπουλος, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες ότι η 33χρονη θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του συζύγου της, Μάνου Δασκαλάκη περίπτωση που αυτός προχωρήσει σε τεστ πατρότητας για τη Μαλένα και την Ίριδα. «Είναι μια είδηση που έφτασε στη γνώση της κατηγορουμένης και της οικογένειας της χθες και η ενημέρωση που έχω είναι ότι αν επισημοποιηθεί αυτή η δήλωση και η σχετική αμφισβήτηση πατρότητας, στη συνέχεια θα γίνουν οι νόμιμες ενέργειες στη βάση της συκοφαντικής δυσφήμησης και της προσβολής της μνήμης των δύο μικρών κοριτσιών», δήλωσε χαρακτηριστικά. Όπως αποκάλυψε, η κατηγορούμενη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας σχολιάζοντας την είδηση του είπε ότι «αυτό είναι πέρα από τα όρια» κι ότι σε περίπτωση που γίνει τέτοια ενέργεια, θα του δώσει εντολή ούτως ώστε να υπάρξουν σχετικές νομικές ενέργειες ως απάντηση. 

Ερωτηθείς αν υπάρχει επικοινωνία μεταξύ του ζευγαριού, ο κ. Παπαδόπουλος απάντησε ότι «δεν υπάρχει καμία απολύτως επικοινωνία» και συμπλήρωσε ότι «η Ρούλα σιγά σιγά έχει πλέον αποδεχθεί ότι δεν υπάρχει από την άλλη πλευρά επιθυμία επικοινωνίας παρότι το επιθυμούσε και έχω την αίσθηση ότι το επιθυμεί ακόμα η ίδια». 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA