Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε μία καταγγελία σοκ προχώρησε ο πατέρας μαθητή από σχολείο της Ηπείρου. Οπως υποστηρίζει ο 14χρονος γιος του ξυλοκοπήθηκε άγρια από συμμαθητή του και οι γιατροί διαπίστωσαν εγκεφαλική βλάβη. Το περιστατικό συνέβη την Παρασκευή πριν κλείσουν τα σχολεία για Πάσχα και το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Πηγές του υπουργείου Παιδείας αναφέρουν πως είναι σε εξέλιξη Ενορκη Διοικητική Εξέταση (ΕΔΕ) για το περιστατικό. 

«Την Παρασκευή το μεσημέρι, την ώρα του διαλείμματος, ο γιος μου δάρθηκε από έναν συμμαθητή του ανελέητα. Χωρίς αιτία του πέταξε δύο φορές την μπάλα του μπάσκετ στο μέτωπο, τον σπρώχνει ο γιος μου και πάει να φύγει, του δίνει ένα πολύ δυνατό χτύπημα πάνω από το αυτί από την πίσω πλευρά» είπε ο πατέρας στον ALPHA. «Μετά την γροθιά τον έπιασε κεφαλοκλείδωμα και τον χτύπαγε με το κεφάλι στα κάγκελα. Τον έπιασε από τον λαιμό να τον πνίξει, οι συμμαθητές του τον έβγαλαν. Πηγαίνοντας ο γιος μου στην τουαλέτα, τον ακολούθησε για να τον αποτελειώσει. Εκεί κατέβηκε η υποδιευθύντρια και προσπάθησε να κάνει κάτι. Ο γιος μου καταρρέει, λιποθυμάει, πάει στο νοσοκομείο Άρτας», συμπλήρωσε ο πατέρας. 

Εκλαιγαν οι γιατροί στο νοσοκομείο 

Σύμφωνα με τον πατέρα όλη η αριστερή πλευρά του παιδιού είχαν παραλύσει. «Μέτωπο, μάτι, στόμα, οισοφάγος, κοιλιά ήταν παραλυμένα. Κάνοντας τη μαγνητική μία εξαίρετη νευρολόγος διαπίστωσε ότι όντως υπάρχει πάνω από το αυτί εγκεφαλική βλάβη. Αναγκαστήκαμε να νοσηλευτούμε. Φανταστείτε ανεβήκαμε στο δωμάτιο και οι γιατροί έκλαιγαν. Ενα παιδί 1,74 τρίτη γυμνασίου, 75 κιλά χωρίς αιτία να είναι χτυπημένο» είπε ο πατέρας. Οπως ανέφερε, αποφάσισε να δημοσιεύσει το περιστατικό για να μην συμβούν ανάλογα στο μέλλον, καθώς την ώρα που ο γιος του δέχτηκε τα χτυπήματα δεν υπήρχε επιβλέπων καθηγητής. «Αμολάνε 300 παιδιά έξω και δεν υπάρχει επιβλέπων καθηγητής», ανέφερε. 

Πηγές του υπουργείου Παιδείας είπαν στον ALPHA: «Από το πρώτο λεπτό που πληροφορηθήκαμε το περιστατικό διετάχθη Ενορκη Διοικητική Εξέταση για να αποδοθούν ευθύνες. Αυτή τη στιγμή προέχει να αποκατασταθεί η υγεία του μικρού μαθητή που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA