Έκτακτο επισκεπτήριο λόγω των ημερών έχει σήμερα Σάββατο η Ρούλα Πισπιρίγκου στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου θα την επισκεφθούν η μητέρα της, η αδελφή της και ο πατριός της.
Το μόνο που ζήτησε από την οικογένειά της η Ρούλα Πισπιρίγκου να της πάνε στην φυλακή είναι οι φωτογραφίες των τριών παιδιών της, Τζωρτζίνας, Μαλένας και Ίριδας. Να σημειωθεί ότι πριν λίγες ημέρες η δημοσιογράφος Ανθή Βούλγαρη από το κανάλι του MEGA, έκανε μια απίστευτη αποκάλυψη για τη Ρούλα Πισπιρίγκου. Όπως ανέφερε μέσα από την εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μega, η κατηγορούμενη ζήτησε να φάει τσουρέκι! «Εγώ μαθαίνω ότι ζητάει και τσουρέκι να φάει μέσα στο κελί», είπε η παρουσιάστρια.
Πάντως, η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει να δηλώνει ότι είναι αθώα για τον θάνατο της Τζωρτζίνας ενώ καθημερινά τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας την «καίνε».
- Καλαμαριά: «Κλειδί» στην υπόθεση οι απολογίες των φίλων του 20χρονου - Τι είπε στο Reader ο θείος του 23χρονου
- Πόσο ασφαλή είναι τα social media για έναν ανήλικο σήμερα; Φτιάξαμε λογαριασμό και το διαπιστώσαμε μόνοι μας
- Tα 2 ελληνικά νησιά που αυτό το καλοκαίρι επιβάλλουν αυστηρούς κανόνες για να μην «βουλιάξουν»
- Το επικίνδυνο μήνυμα που στέλνει στη Βόρεια Κορέα ο πόλεμος του Τραμπ στο Ιράν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.