Μενού
  • Α-
  • Α+

Το κεντρικό καλώδιο της σύνδεσης του Κέντρου Εργασίας Αναπήρων που δίνει παροχή ρεύματος από τη ΔΕΗ μήκους 200 μέτρων και επτά μονάδες κλιματιστικών έκλεψαν από το ΚΕΑ στα Ανω Λιόσια. Ο πρόεδρος Γιώργος Ρεθυμνιωτάκης ανέφερε πως οι δράστες έμειναν για ώρα στο σημείο, σε απόσταση 50 μέτρων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής. 

«Γύρω - γύρω το κτήριο είναι όλο σίδερα, επειδή μας έχουν κλέψει πάρα πολλές φορές έχουμε “θωρακίσει” το κτήριο, με την βοήθεια ενός ιδιώτη έχουμε βάλει και μια πόρτα ασφαλείας και έτσι πλέον οι κλέφτες δεν μπορούν να μπουν μέσα στο κτήριο», είπε ο κ. Ρεθυμνιωτάκης στον ΑΝΤ1. Όπως σημείωσε, «έγινε μια κλοπή στον χώρο, για πρώτη φορά οι αστυνομικοί έπιασαν τον δράστη, όμως αφέθηκε ελεύθερος αργότερα και φαίνεται πως το ίδιο βράδυ επέστρεψε ο δράσης και όχι μόνος του».  

Οι ληστές «εξωτερικά πήραν όλα τα καλώδια, συνολικά 200 μέτρα καλωδίου, πήραν το χοντρό καλώδιο που ξεκινά από την κολώνα της ΔΕΗ και φθάνει μέχρι το κτήριο και ακόμη πήραν και 7 εξωτερικές μονάδες κλιματιστικών που είχαμε στο Κέντρο. Όλα αυτά, απαιτούν εργαλεία και χρόνο, οι δράστες έμειναν ώρα εδώ, σε απόσταση 50 μέτρων από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Δυτικής Αττικής». «Αποφασίστηκε από την τοπική αυτοδιοίκηση να σκάψουν και να γίνουν υπόγεια αυτά τα καλώδια, αλλά πόσο καιρό θα κάνουν και πότε θα μπορέσουμε να δουλέψουμε και πάλι», τόνισε, υπενθυμίζοντας πως το ΚΕΑ είναι αυτοδιαχειριζόμενο και προσφέρει δουλειά και εισόδημα σε ανάπηρους που εργάζονται σκληρά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA