Μενού
  • Α-
  • Α+

Βελτιούμενη βαίνει η κατάσταση της υγείας της 16χρονης από τη Λάρισα, η οποία νοσηλεύεται στο νοσοκομείο με συμπτώματα ηπατίτιδας. Οπως έγινε γνωστό από πηγές προσκείμενες στο υπουργείο Υγείας, το πιθανότερο σενάριο είναι να μην πρόκειται για οξεία ηπατίτιδα, αυτή που έχει προκαλέσει παγκόσμιο συναγερμό και προσβάλλει παιδιά. Η 16χρονη δεν έκανε ούτε ίκτερο ούτε είχε υψηλές τρανσαμινάσες -κάτι που αποτελεί ένα καλό δείγμα και ενδεχομένως να σημαίνει ότι δεν πρόκειται για οξεία ηπατίτιδα.

Οπως ανέφερε νωρίτερα το onlarissa.gr, τα συμπτώματα ηπατίτιδας της κοπέλας, (πυρετός και εξανθήματα), εμφανίστηκαν τη Μεγάλη Τετάρτη και αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως έχει διαπιστωθεί ηπατίτιδα (φλεγμονή του ήπατος) αλλά όχι κάποια από τις γνωστές μορφές της (Α,Β,C). Εχει αποσταλεί αίμα για έλεγχο για τον αδενοϊό στην Ιατρική Σχολή της Θεσσαλονίκης, ενώ το περιστατικό έχει δηλωθεί και στον ΕΟΔΥ.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA