Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης ήταν το θύμα του σφοδρού τροχαίου δυστυχήματος που έλαβε χώρα λίγο μετά τις 10 το βράδυ στη Νέα Ιωνία και συγκεκριμένα στη Λεωφόρο Κύμης, όταν το όχημα το οποίο οδηγούσε ο νεαρός έπεσε από τη γέφυρα κι έσκασε στο οδόστρωμα της Καποδιστρίου με τον ουρανό, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό ακαριαίο θάνατο ο 19χρονος και να τραυματιστεί βαριά ο συνεπιβάτης.

Ο Κωνσταντίνος Τακιδέλλης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στο χώρο του μηχανοκίνητου αθλητισμού με την είδηση του θανάτου του να πέφτει σαν κεραυνός εν αιθρία στους φίλους του αθλήματος.

Ο Κωνσταντίνος, έχοντας δίπλα του τον πατέρα του Μιχάλη ξεκίνησε από τα Dirt Games και ύστερα από τη θητεία του στην κατηγορία Junior, πέρασε στη μεγάλη κατηγορία. Στη μεγάλη κατηγορία το 2021 κατέκτησε σε ηλικία 18 ετών τον τίτλο του πρωταθλητή στον θεσμό EKO Racing Dirt Games. Κορυφαία διάκριση του Κωνσταντίνου Τακιδέλλη ήταν η επιλογή του από την ΟΜΑΕ (Ομοσπονδία Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος) ώστε να εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον θεσμό FIA Rally Star.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA