Μενού
  • Α-
  • Α+

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι». Αυτά ήταν τα λόγια της Κατερίνας Σκαφτούρου για την εν ψυχρώ δολοφονία του πατέρα της. Η Κατερίνα Σκαφτούρου μίλησε στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου για την εκτέλεση του πατέρα της από τρεις ένοπλους δράστες με Καλάσνικοφ τη Δευτέρα του Πάσχα στο σπίτι της οικογένειας στα Σκούρτα Βοιωτίας. 

Διαβάστε ακόμηΓιάννης Σκαφτούρος: Τον εκτέλεσαν με 10 σφαίρες από Καλάσνικοφ - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

«Ευτυχώς δεν πεθάναμε όλοι», επαναλαμβάνει η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου, τονίζοντας ότι γύρω από το τραπέζι βρίσκονταν, επίσης, ένα νεογέννητο, ένα τρίχρονο παιδί και ένας 11χρονος. Η Κατερίνα Σκαφτούρου διαψεύδει ότι ο πατέρας της ανταπέδωσε τα πυρά με 9άρι πιστόλι και επιβεβαιώνει ότι δεν υπήρχε κανένας φρουρός, καθώς, ο πατέρας της δεν αισθανόταν να απειλείται ή να φοβάται για κάτι.

Η κόρη του Γιάννη Σκαφτούρου υποστηρίζει πως άκουσε τους δολοφόνους να λένε «αυτός είναι», αναφερόμενοι στον πατέρα της, αλλά επιμένει ότι δεν θυμάται κάτι άλλο, λέγοντας χαρακτηριστικά «είχα βαρέσει κόκκινο».

Γιάννης Σκαφτούρος: Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση 

Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι οι δράστες δεν θα έφευγαν από το σημείο, αν ο Γιάννης Σκαφτούρος δεν ξεψυχούσε επί τόπου... Οι 10 από τις 15 σφαίρες που έριξαν οι εκτελεστές του Σκαφτούρου με Καλάσνικοφ και 9άρι πιστόλι κατέληξαν στο σώμα και στο κεφάλι του «θείου Τζο» της παλιάς Greek Mafia.

Οι 7 σφαίρες τον χτύπησαν στον θώρακα και τον κορμό, ενώ οι 3 τον βρήκαν στο κεφάλι, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ. Οι Αρχές έκαναν λόγο για έμπειρο χειριστή όπλου, καθώς σε συνθήκες πίεσης και παρουσία κόσμου είχε το εν λόγω αποτέλεσμα, ενώ δεν αποκλείουν και τη συμμετοχή του, παλαιότερα, σε ανάλογες εγκληματικές ενέργειες, με την εκτέλεση από πλευράς του και άλλων συμβολαίων θανάτου. Σε ό,τι αφορά στις έρευνες, η Ασφάλεια επικεντρώνεται στις τελευταίες δραστηριότητές του, ενώ φως αναμένεται να ρίξουν και οι καταθέσεις των μαρτύρων στο συμβάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA