Μενού
  • Α-
  • Α+

Δύο χρόνια μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε από την Εφη Κακαράντζουλα η Ιωάννα Παλιοσπύρου βγάζει τη μάσκα της και για πρώτη φορά αποκαλύπτει το πρόσωπό της. Λίγο πριν την εκ βαθέων εξομολόγηση στον Σταύρο Θεοδωράκη, η νεαρή γυναίκα με περίσσιο θάρρος ανεβάζει φωτογραφία στο Instagram από την καθημερινή «μάχη» που δίνει για την αποκατάσταση της υγείας της.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου στη νέα της δημοσίευση, κρατά τη μάσκα στα χέρια της και δείχνει το πρόσωπό της. Γράφει σχετικά: «Ήρθε η ώρα να ξανασυστηθούμε. Με κατακλύζουν πολλά και διαφορετικά συναισθήματα. Άγχος, φόβος αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Σας ευχαριστώ που 2 χρόνια τώρα γίνατε η δύναμη μου, που στέκεστε δίπλα μου, αποδεικνύοντας πως η αγάπη των πολλών νικά το φθόνο και τελικά μπορεί να κάνει θαύματα. Δείτε λοιπόν αύριο, Πέμπτη, τα μεσάνυχτα «την αποκάλυψη της Ιωάννας» όπως συνηθίζει να λέει ο Σταύρος».

https://www.instagram.com/p/Cc3NOcvMRES/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Την Πέμπτη 28 Απριλίου, η Ιωάννα Παλιοσπύρου θα εμφανιστεί για πρώτη φορά χωρίς τη μάσκα της και θα μιλήσει για την περιπέτεια της στον Σταύρο Θεοδωράκη και στους «Πρωταγωνιστές». Η κάμερα την ακολουθεί στα χειρουργεία και καταγράφει τις ειδικές θεραπείες και τις δοκιμές του προσθετικού της αυτιού. «Είναι το σημείο μηδέν. Πλέον τη ζωή μου τη σκέφτομαι πριν από αυτό και μετά από αυτό. Πήγαινε στο σημείο που έχεις κλάψει, χαμογέλασε και άλλαξε την ιστορία» ακούγεται να λέει η Ιωάννα Παλιοσπύρου στο trailer της εκπομπής. Μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη η Ιωάννα Παλιοσπύρου γυρνά στην Καλλιθέα όπου δέχτηκε επίθεση.

«Η Ιωάννα Παλιοσπύρου είναι ένα ιδιαίτερο κορίτσι. Ήρθε και ήταν μια αεράτη φιγούρα, μπήκε μέσα και ήταν πολύ κομψή. Με το που ήρθε την ένιωσα ότι δεν μπορώ να λυπηθώ, είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, εκπέμπει μια σιγουριά και δεν μπορείς να λυπηθείς, οπότε βγαίνει και στο πορτρέτο της. Την έχω φωτογραφίσει και χωρίς τη μάσκα, είναι υπέροχη και όμορφη. Είναι σαν να φωτογράφιζα οποιαδήποτε άλλη κοπέλα, τα μάτια είναι τι σου βγάζουν» έχει πει η καταξιωμένη φωτογράφος Ολυμπία Κρασαγάκη, που έχει απαθανατίσει με το φακό της την Ιωάννα.

Οι «Πρωταγωνιστές» θα μεταδώσουν βίντεο από τα podcast της Ιωάννας με την Κατερίνα Βρανά, την Καρολίνα Πελενδρίτου, την Αλέκα Ψαράκου (μητέρα της Γαρυφαλλιάς που δολοφονήθηκε στη Φολέγανδρο) αλλά και από την συνταρακτική της συνομιλία με τον ψυχίατρό της Κωνσταντίνο Κοντοάγγελο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA