Μενού
  • Α-
  • Α+

Εξώδικο απέστειλε η μητέρα και η αδελφή της Ρούλας Πισπιρίγκου στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 μέσω του δικηγόρου τους, Οθωνα Παπαδόπουλου με τον Γιώργο Λιάγκα να γνωστοποιεί το περιστατικό στον αέρα της εκπομπής. Οι κυρίες Ελένη Λεγάτου και Δήμητρα Πισπιρίγκου στην εξώδικο διαμαρτυρία τους «ζητούν να παύσουν στο Πρωινό τη μετάδοση ανώνυμων μαρτυριών που αφορούν ψευδή περιστατικά και τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα και δεύτερον να γνωστοποιήσουν εγγράφως σε διάστημα πέντε ημερών τα στοιχεία ταυτότητας των προσώπων που προχώρησαν στις εν λόγω μαρτυρίες και τρίτον να προβούν ως εκπομπή στην ανάγνωση της διαμαρτυρίας».

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε συγκεκριμένες μαρτυρίες που προβλήθηκαν στην εκπομπή και επισημαίνονται στο εξώδικο της μητέρας και της αδελφής Πισπιρίγκου. «Υπάρχει κάτι πολύ βασικό στη δημοσιογραφία που λέγεται δημοσιογραφικό απόρρητο. Το λέει η Φαίη κάθε μέρα και καλά κάνει. Οι μαρτυρίες αυτές για εμάς είναι μαρτυρίες με ονοματεπώνυμο. Εμείς ό,τι βγάζουμε στον αέρα αλλοιώνουμε τη φωνή και τα χαρακτηριστικά, έχουμε τσεκάρει ότι είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι με ονοματεπώνυμο, διεύθυνση και τηλέφωνο. Τα διπλοτσεκάρουμε!

Τώρα αν είναι αλήθεια ή όχι αυτά που λένε είναι δικό τους θέμα. Εμείς όμως τσεκάρουμε ότι είναι υπαρκτά πρόσωπα. Αν μας ζητηθεί από τη δικαιοσύνη, προφανώς οφείλουμε και θα δώσουμε τα τηλέφωνα των ανθρώπων. Τώρα, σε ιδιώτες όπως την κυρία Ελένη Λεγάτου, τη Δήμητρα Πισπιρίγκου και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, δε μπορούμε να δώσουμε τα στοιχεία των ανθρώπων αυτών. Δε γίνεται αυτό το πράγμα!» απάντησε ο Γιώργος Λιάγκας, μετά την ανάγνωση του εξωδίκου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA