Μενού
  • Α-
  • Α+

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε την Κυριακή (1/5) στην εθνική οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, στον κόμβο Μικροθηβών στο Αϊδίνι. Νεκρός ανασύρθηκε ένας 59χρονος που είχε σταματήσει στη Λ.Ε.Α. για να μιλήσει στο κινητό και σκοτώθηκε μπροστά στα μάτια της γυναίκας του.

Το περιστατικό σημειώθηκε στις 10:25 το πρωί της Πρωτομαγιάς. Ο άτυχος οδηγός αποφάσισε να σταθεί για λίγο στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης για να μιλήσει στο τηλέφωνο. Ωστόσο, ένα διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος έχασε τον έλεγχο και έπεσε στο αυτοκίνητο του 59χρονου, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα, σύμφωνα με το STAR. 

Στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αλμυρού, όμως ο οδηγός είχε χάσει ήδη τη ζωή του. Η σύζυγός του αλλά και ο 26χρονος οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου είναι καλά στην υγεία τους. Ο νεαρός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αλμυρού και διενεργείται προανάκριση για τα αίτια του τροχαίου. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA