Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην αρχή η είδηση για την κακοποίηση μίας μικρής γάτας στην Αιδηψό θεωρήθηκε από κάποιους ένα κακόγουστο αστείο. «Εντάξει, ήπιαμε πέντε μπίρες παραπάνω» ανέφερε ευθαρσώς ο «άνθρωπος» που θεώρησε ένα ωραίο αστείο, αυτός και η παρέα του να κλωτσήσει ένα γατάκι δελεάζοντάς το με ένα κομμάτι ψάρι. Η υπόθεση αυτή όμως και μετά τη σύλληψη του 30χρονου φαίνεται να παίρνει ακόμη πιο σοβαρή τροπή καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κακοποιούσε ζώο και μετά έκανε αναρτήσεις στα social media όπου αναδείκνυε με καμάρι τα «κατορθώματά του»...

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο συγκεκριμένος άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας (2/5) μετά τον σάλο που προκάλεσε βίντεο σε ταβέρνα στην Αιδηψό στο οποίο αποτυπώθηκε να δελεάζει δύο γατάκια με τροφή και στη συνέχεια να κλωτσάει το ένα με αποτέλεσμα να πέσει στη θάλασσα. Πρόκειται για 30χρονο αλβανικής καταγωγής, ο οποίος εντοπίστηκε σε σπίτι στη Λιχάδα Ευβοίας, όπου φιλοξενείτο και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας, το οποίο σχηματίζει δικογραφία σε βάρος του. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για άνδρα που είναι σεσημασμένος στην Αστυνομία για υποθέσεις με ναρκωτικά.

Αξίζει εδώ να σημειωθεί πως ο 30χρονος θεώρησε σκόπιμο να απευθυνθεί σε όσους αντέδρασαν στην πράξη του βρίζοντας χυδαία τους πάντες, συνοδεύοντας τις ύβρεις με μία χλιαρή συγγνώμη. Προς «υπεράσπισή» του μάλιστα τόνισε ότι αγαπάει τα ζώα και έχει και ο ίδιος γάτες και σκύλους. Μόνο που όπως φαίνεται και αποδεικνύεται έχουν ζήσει κακοποιητικές συμπεριφορές και τα ίδια του τα κατοικίδια.

Σε φωτογραφίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας, ο συλληφθείς έχει βάψει... πράσινο τον σκύλο του και μπροστά του έχει γράψει το «13», για να είναι στα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει. Όπως μάλιστα αναφέρεται σε σχετική καταγγελία, «δεν είναι η πρώτη φορά που του φαίνεται αστεία η κακοποίηση ενός ζώου και την αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο έχει κάνει στο παρελθόν ακόμη στον ίδιο του τον σκύλο γράφοντας με μαρκαδόρο την θύρα της ομάδας του ενώ στο πίσω μέρος του σώματος του σκύλου έχει βάψει περισσότερο από το μισό. Σήμερα μάλιστα -αφού έβρισε χυδαία- προσπαθώντας να μας πείσει πόσο φιλόζωος είναι μας έδειχνε φωτογραφίες με τα σκυλιά του ράτσας πιτ μπουλ και τα κουτάβια που τα έβαζε να γεννάνε. Εξαιρετικά ενδιαφέρον να πει στην ελληνική δικαιοσύνη αν αυτά τα κουτάβια δόθηκαν προς υιοθεσία με όλα τα νόμιμα ή προς πώληση παρανόμως».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA