Μενού
  • Α-
  • Α+

Η απόφαση του σκηνοθέτη Κώστα Κωστόπουλου να παραιτηθεί από τη σειρά «Σασμός» μετά την καταγγελία βιασμού της Ελενας Αθανασοπούλου κάνει τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες. Ο σκηνοθέτης με μία μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη θέση του στο «Σασμό», που σαρώνει σε τηλεθέαση και είχε ανακοινωθεί πως θα συνεχιστεί και του χρόνου, μέχρι να ξεκαθαρίσει νομικά η υπόθεση, καταγγέλλοντας ως ψευδείς και συκοφαντικές τις κατηγορίες γυναίκας ηθοποιού για βιασμό το 2010. Στην ανάρτησή του παραδέχεται πως κατά το παρελθόν είχε μια περιστασιακή γνωριμία με την ηθοποιό, χαρακτηρίζει, ωστόσο, την καταγγελία της «απολύτως ψευδή» και «χυδαία απόπειρα συκοφάντησής του». Αναφέρει μάλιστα ότι θα απευθυνθεί στη δικαιοσύνη προκειμένου να προστατευθεί.

Διαβάστε ακόμη: Ελενα Αθανασοπούλου: Ποια είναι η ηθοποιός που κατήγγειλε γνωστό σκηνοθέτη για τον βιασμό της

Η 33χρονη ηθοποιός, πριν μιλήσει στην ΕΡΤ για όσα βίωσε στο παρελθόν, είχε «φωτογραφίσει» με αναρτήσεις στο προσωπικό της προφίλ στο Facebook τον γνωστό σκηνοθέτη

Συγκεκριμένα, στις 18 Απριλίου είχε αναρτήσει ένα οργισμένο βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο εκνευρισμένη, είχε απευθυνθεί στον σκηνοθέτη, λέγοντας: «Θα σου πω και κάτι τελευταίο. Δεν γουστάρω να είμαστε στον ίδιο χώρο, δεν γουστάρω. Η ενέργειά σου, με πνίγει. Άσε που με αυτά που έχεις κάνει, ήδη στην έχουνε χαρίσει. Λοιπόν, δεν γουστάρω, θέλω να δουλέψω πλέον, χωρίς να φοβάμαι. Τέλος!».

«Για το κορίτσι μου! Και για όλα τα κορίτσια μου! Και για κάθε αγόρι που τραμπούκιζες! Για κάθε ταλαιπωρημένη ψυχή. Για να μην ταλαιπωρηθεί ποτέ ξανά άλλη ψυχή! Μολών λαβέ! Καλή Ανάσταση σε όλους! Ελένη Αθανασοπούλου Τζιράκη, ετών 33» έγραφε δύο ημέρες νωρίτερα, στις 16 Απριλίου, σύμφωνα με το «Πρωινό» που έφερε στο φως τις αναρτήσεις της.

Η πρώτη αντίδραση της Ελενας Αθανασοπούλου

Στο μεταξύ, η δημοσιογράφος Ελενα Πολυκάρπου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» είχε επικοινωνία με την Έλενα Αθανασοπούλου, μέσω μηνυμάτων. Όπως της είπε η 33χρονη καταγγέλλουσα, είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA