Μενού
  • Α-
  • Α+

Την αυστηρότερη των ποινών επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Θεσσαλονίκης σε βάρος ενός 36χρονου Έλληνα, ο οποίος είχε συλληφθεί στις 25 Οκτωβρίου του 2018 στο ύψος του Προφήτη, καθώς με κλεμμένο φορτηγό καταδικάστηκε για Trafficking, λόγω της μεταφοράς 99 μεταναστών, όλοι τους Πακιστανοί εκ των οποίων και 12 ανήλικοι.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Σύψας: «Καμπανάκι» για το μικρόβιο των ΜΕΘ Candida auris - Η επόμενη απειλή μετά τον κορονοϊό 

Οι μετανάστες είχαν πληρώσει για το ταξίδι τους από τον Έβρο μέχρι τη Θεσσαλονίκη το ποσό των 1.700 ευρώ ο καθένας ενώ ο οδηγός, ο οποίος παραδέχθηκε καθώς συνελήφθη επ' αυτοφώρω, υποστήριξε ότι το έκανε προκειμένου να εξασφαλίσει χρήματα για τις δόσεις που χρωστούσε στους διακινητές.

Από την ποινή τον 202 ετών κάθειρξης, η οποία του επιβλήθηκε τόσο για τη διακίνηση όσο και για το αδίκημα της συμμορίας θα εκτιθούν στη φυλακή τα 20 χρόνια, όπως προβλέπει ο νόμος ενώ σε 37 χρόνια φυλάκισης από τα οποία θα εκτιθούν τα 8 καταδικάστηκαν άλλα τρία άτομα αλβανικής καταγωγής, 36, 37 και 48 χρόνων, οι οποίοι ήταν είτε οπισθοπομπή είτε μεσάζοντες της διακίνησης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA