Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα δραστήρια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν η Ρούλα Πισπιρίγκου που συνελήφθη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη. Πριν τους θανάτους των τριών παιδιών η ίδια είχε δημοσιεύσει πως η Τζωρτζίνα έκανε χειρουργείο, γεγονός που ο εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης που την παρακολουθούσε μετά την ανακοπή διαψεύδει. Ταυτόχρονα, από το προφίλ της κατηγορούμενης στο Facebook διαπιστώνεται πως κάθε χρόνο έκανε την ίδια ανάρτηση για τον καρκίνο και το 2019, την τελευταία φορά που την έκανε, λίγες μέρες μετά η Μαλένα διαγνώστηκε με λευχαιμία

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Γιατί δεν έχει καταθέσει ακόμα αίτημα αποφυλάκισης η Ρούλα Πισπιρίγκου

Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, το 2017, το 2018 και το 2019 η Πισπιρίγκου έκανε την ίδια ανάρτηση για την παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου: «4 Φεβρουαρίου είναι η παγκόσμια ημέρα κατά του καρκίνου. Αυτό το κεράκι είναι για να τιμήσουμε όλους τους καρκινοπαθείς που παλεύουν για τη ζωή τους, για εκείνους που δεν τα κατάφεραν αλλά υπήρξαν αγωνιστές, αλλά και για τις οικογένειες που έχασαν κάποιον δικό τους από την αρρώστια αυτή. Η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία, μην το βάζετε κάτω ποτέ». 

Μετά την ανάρτηση της 4ης Φεβρουαρίου 2019, στις 19 του μηνός έκανε μία ανάρτηση για τον παιδικό καρκίνο: «καλοί οι έρωτες και οι μάχες που δίνει ο καθένας ξεχωριστά γι αυτούς αλλά η μεγαλύτερη και πιο σημαντικότερη μάχη είναι αυτή για τη ζωή και οι δυνατότεροι μαχητές είναι απλά παιδάκια! 15 Φεβρουαρίου παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου». Λίγες μέρες μετά την 19η Φεβρουαρίου η Μαλένα αρχίζει να επισκέπτεται γιατρούς και διαπιστώθηκε αργότερα πως το παιδί είχε λευχαιμία... 

Το χειρουργείο που δεν έγινε ποτέ 

Στις 26 Ιανουαρίου 2017 η Ρούλα Πισπιρίγκου δημοσίευσε μία φωτογραφία με την Τζωρτζίνα γράφοντας: «προ χειρουργική βολτίτσα. -Τζωρτζίνα: αύριο πάω στο χειλουλγείο και θα μου φέρετε όλοι δώρα... Θετική ενέργεια... ο Θεός μαζί μας και υγεία σε όλο τον κόσμο!» και σχολίαζε πως είναι... ετοιμοπόλεμη στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Πατρών. Ο διευθυντής της ΜΕΘ Παίδων του πανεπιστημιακού νοσοκομείου Πατρών και εντατικολόγος Ανδρέας Ηλιάδης που παρακολουθούσε την Τζωρτζίνα μετά την πρώτη της ανακοπή το 2021 και κατέθεσε στις Αρχές για τον θάνατό της τον Ιανουάριο του 2022, μίλησε στον ΑΝΤ1 για το χειρουργείο που έγραψε η Ρούλα και σχολίασε: «δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο. Δεν γνωρίζω να έχει κάνει επέμβαση η Τζωρτζίνα σε αυτή την ημερομηνία τον Ιανουάριο του 2017. Στον ιατρικό φάκελο του παιδιού δεν υπάρχει πληροφορία για χειρουργική επέμβαση». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA