Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς μάσκα και χαμογελαστή ποζάρει στον φωτογραφικό φακό η Ιωάννα Παλιοσπύρου, εκφράζοντας έτσι την ανακούφισή της που μπορεί πλέον αν επικοινωνεί την εικόνα της χωρίς να την καλύπτει, μετά την φρικτή επίθεση με βιτριόλι, που δέχθηκε από την Εφη Κακαράντζουλα. «Ηταν μεγάλη ανακούφιση για μένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα», γράφει χαρακτηριστικά η Ιωάννα Παλιοσπύρου, ευχαριστώντας όσους στάθηκαν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας της.

Με ανάρτησή της στο Instagram, που αμέσως συγκέντρωσε χιλιάδες likes και σχόλια, η Ιωάννα ευχαριστεί όλους όσοι την αγκάλιασαν και τονίζει ότι ο δρόμος είναι ακόμη μακρύς. Η ίδια όμως γεμίζει δύναμη από την παρουσία όσων της συμπαραστέκονται. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Παλιοσπύρου γράφει στην ανάρτησή της: «Παρόλη την αγωνία που ένιωθα, ήταν μεγάλη ανακούφιση για εμένα να επικοινωνήσω τη νέα μου εικόνα. Σας ευχαριστώ όλους πολύ που με αγκαλιάσατε με τόση ζεστασιά και αποδοχή. Ο δρόμος είναι μακρύς ακόμα, αλλά για εμένα ήταν ένα σημαντικό βήμα και με γεμίζει με τόση δύναμη που ξέρω πως είστε δίπλα μου και με στηρίζετε κάθε φορά. Αυτο είναι ευλογία!»

https://www.instagram.com/p/CdOct1TMK02/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA