Μενού
  • Α-
  • Α+

Η «μαύρη λίστα» με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα πρόσθεσε ένα ακόμη θύμα, καθώς η δολοφονία της φαρμακοποιού στην Καβάλα, ήταν η 20ή μέσα σε διάστημα 17 μηνών με τις υποθέσεις να συγκλονίζουν την κοινή γνώμη.  O 55χρονος φερόμενος ως δράστης, ο οποίος προσπάθησε να δώσει τέλος και στη δική του ζωή, χρησιμοποιώντας ένα μαχαίρι, συνεχίζει να νοσηλεύεται στη χειρουργική κλινική του νοσοκομείου Καβάλα και θα παραμείνει εκεί για ακόμη τρεις ημέρες, καθώς έχει τραύματα στα χέρια και στον λαιμό. Στις πρώτες του κουβέντες προς τους αστυνομικούς φαίνεται να μην έχει μετανιώσει για την πράξη του και είναι ιδιαίτερα ψυχρός.

Διαβάστε ακόμη: Γαύδος: Η δήμαρχος γκρέμισε τις καλύβες των Survivors μετά την εκπομπή «Αυτοψία»

Η υπάλληλος του φαρμακείου της 43χρονης, Βασω Αφεντούλη, μίλησε στο «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε για την μέρα του στραγγαλισμού της 43χρονης μέσα στο φαρμακείο, από τον ίδιο της τον σύζυγο.  Συνεργαζόμασταν τα τελευταία 3 χρόνια με την 43χρονη. Όταν ερχόταν εκεί ο δράστης, δεν συνέβαινε κάτι. Η ίδια μου είχε πει το προηγούμενο Σάββατο ότι δεν είναι καλά, ότι ήθελε να χωρίσει. Θεωρώ ότι υπήρχε κτητικότητα, ζήλια. Μάλιστα της είχα πει οτι κανένα πρόβλημα εάν χωρίσεις απλά να υπάρχει συνεννόηση με τα παιδιά», ανέφερε αρχικά.

«Το Σάββατο έγινε η κουβέντα με την εκλιπούσα, την Πέμπτη με κάλεσε πολύ ευδιάθετη το μεσημέρι, μιλήσαμε για την δουλειά και κλείσαμε το τηλέφωνο. Στις 18.00 ώρα με πήρε ο άντρας της και μου ζήτησε, την ίδια μέρα, τα δεύτερα κλειδιά του φαρμακείου. Έκτοτε πήγε έκλεισε τα στόρια και δεν ξανα άνοιξε», δήλωσε σχετικά με την ημέρα της δολοφονίας.

«Στο τηλέφωνο που με κάλεσε ο 55χρονος, ήταν αναστατωμένος αλλά ήταν πάντα έτσι. Μου έστειλε ένα μήνυμα από το κινητό της ότι “είμαστε καλά μην ανησυχείς” για να μην κινητοποιηθώ. Όταν κάλεσε ο πατέρας της κοπέλας στο απέναντι μαγαζί ότι δεν έβρισκε την κόρη του και έτσι πήραμε την αστυνομία», συμπλήρωσε. «Θα προτιμούσα να την αφήσει ήσυχη και να αυτοκτονήσει αυτός εάν ήθελε πρώτα. Υπάρχει ατιμωρησία και γίνονται όλα αυτά», κατέληξε η κ. Αφεντούλη.

Το SMS του 55χρονου συζυγοκτόνου

Όπως αποκάλυψε ο ΑΝΤ1, ο 55χρονος προσπάθησε αρχικά να κρύψει το έγκλημα που διέπραξε. Οι αστυνομικοί έχουν στην κατοχή τους μία πολύ σημαντική κατάθεση, αυτήν της υπαλλήλου του φαρμακείου που διατηρούσε επί 13 χρόνια η άτυχη 43χρονη. Σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς η υπάλληλος, που κατέθετε την Πέμπτη για περισσότερες από πέντε ώρες, αναζητούσε την 43χρονη φαρμακοποιό, αλλά εκείνη δεν απαντούσε στις κλήσεις. Τότε δέχτηκε στο κινητό της ένα γραπτό μήνυμα-SMS από την 43χρονη, το οποίο έγραφε “Είμαι καλά. Είμαστε μαζί με τον σύζυγό μου στον μηχανικό. Ψάχνουμε σπίτι. Μην ανησυχείς”.

Αυτό το μήνυμα προβλημάτισε την υπάλληλο, καθώς γνώριζε πώς έγραφε τα μηνύματά της η 43χρονη. Επίσης η φαρμακοποιός όταν επικοινωνούσε μαζί της, της έστελνε μηνύματα σε εφαρμογή κινητού και όχι με SMS. Αφού πέρασαν αρκετές ώρες μαζί με τους συγγενείς της 43χρονης, κάλεσαν την Αστυνομία.

«Με προσέβαλε», είπε ο 55χρονος στην αστυνομία

Συγκλονίζουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως γύρω από τη δολοφονία της 43χρονης φαρμακοποιού, η οποία στραγγαλίστηκε από τον 55χρονο σύζυγό της στην Καβάλα. Το ζευγάρι φέρεται να αντιμετώπιζε προβλήματα ενώ θα έπαιρνε διαζύγιο. Μάλιστα είχαν αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας 6 και 10 ετών.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star o δράστης της δολοφονίας ο οποίος νοσηλεύεται φρουρούμενος καθώς μετά την πράξη του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει εμφανίζεται προκλητικός λέγοντας ότι η 43χρονη τον προσέβαλε γι' αυτό και τη σκότωσε.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA