Μενού
  • Α-
  • Α+

Ιδιαίτερα προβληματισμένα είναι τα υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. από το χτύπημα με χειροβομβίδα σε πολυκατοικία στη Νέα Ιωνία, στην οποία φέρεται να διέμενε αστυνομικός, ο οποίος χειριζόταν «βαριές» υποθέσεις του σώματος. Η ηγεσία της Αστυνομίας, που προχώρησε σε αιφνίδιες αλλαγές προσώπων στα τμήματα Ανθρωποκτονιών κι Εκβιαστών, είναι θορυβημένη από το γεγονός ότι οι εγκληματίες δρουν πλέον χωρίς να υπολογίζουν το κόστος, γεγονός που αποδεικνύεται ότι πέταξαν μια χειροβομβίδα σε αστική γειτονιά ενός από τους πιο πυκνοκατοικημένους δήμους της Αττικής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν την υπόθεση, θεωρούν ότι επρόκειτο για μια «προειδοποίηση» στον εν λόγω αστυνομικό, ο οποίος φέρεται να ήταν κι ο αποδέκτης του «μηνύματος» των δραστών.

Οι Αρχές ερευνούν τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας, αλλά και βιντεοληπτικό υλικό από παρακείμενα σπίτια και καταστήματα για να διαπιστώσουν αν άφησαν «ίχνη» οι δράστες της επίθεσης.

Το συμβάν έλαβε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (6/5) στην οδό Καβάλας στη Νέα Ιωνία, με τους δράστες να πετούν τη χειροβομβίδα στην πυλωτή της πολυκατοικίας και να τρέπονται σε φυγή. Από την έκρηξη προκλήθηκαν υλικές ζημιές σε τουλάχιστον 6 σταθμευμένα αυτοκίνητα, αλλά και σε παρακείμενα κτήρια καθώς έσπασαν τζάμια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA