Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο γιος του οδηγού της μοτοσυκλέτας με τους δύο αναβάτες που παρασύρθηκε από έναν 52χρονο σε κατάσταση αμόκ με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο, μίλησε για την δολοφονική πράξη του δράστη, που βρίσκεται κρατούμενος στο ΑΤ Μονεμβασιάς. «Ξαφνικά χωρίς να φταίνε έφυγαν άδικα δύο άνθρωποι. Τους χτύπησε αρχικά από πίσω. Ενας παλαβός, ήταν μεθυσμένος; Δεν ξέρω πώς να τον χαρακτηρίσω» είπε ο γιος του 77χρονου οδηγού της μοτοσυκλέτας.

Ο άνδρας που εργάζεται ως διανομέας είχε την ατυχία να εργάζεται εκείνη την ώρα και δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε ένα πολύ άσχημο παιχνίδι. «Είδα τον πατέρα μου αιμόφυρτο στο δρόμο. Δουλεύω ντελίβερι σε σουβλάκια και ήμουν στο δρόμο. Τον είδα 5 λεπτά πριν γίνει και τον είδα και 5 λεπτά αργότερα όταν ήταν αιμόφυρτος στο δρόμο. Τον παρέσυρε για 300 μέτρα. Και μετά γύρισε και παρέσυρε και τον άλλο εκλιπών» δήλωσε ο γιος του θύματος στον ΣΚΑΪ.

Πώς έγινε το εγκληματικό τροχαίο

Γύρω στις 10 το βράδυ του Σαββάτου, στον δρόμο Τάραψας – Μονεμβασιά και συγκεκριμένα στο 67,3 χλμ. ο δράστης μπήκε ανάποδα σε έναν δρόμο, χτύπησε τους δυο άνδρες που επέβαιναν στο μηχανάκι, παρέσυρε τον πρώτο για 200-300 μέτρα και στη συνέχεια γύρισε και παρέσυρε για αλλά 200 μέτρα τον άλλον αναβάτη.

Στη συνέχεια, ο οδηγός προσπάθησε να κρυφτεί σε ένα εστιατόριο αλλά τον έδιωξαν γιατί το αυτοκίνητό του ήταν γεμάτο αίματα. Η κινητοποίηση της ΕΛΑΣ ήταν τεράστια και ο οδηγός συνέχισε την ξέφρενη πορεία του με αποτέλεσμα να εμβολίσει ένα περιπολικό και ένα ΙΧ πριν τελικά τον περικυκλώσουν και του περάσουν χειροπέδες.

Αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς: «Δεν είχε προηγηθεί κάποια διένεξη»

«Ήταν σε κατάσταση αμόκ και πήγαινε με μεγάλη ταχύτητα και σπινιάροντας», δήλωσε ο αντιδήμαρχος Μονεμβασιάς Σταύρος Χρηστάκος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «ΣΚ Παρέα». Ανέφερε ακόμη ότι το οδόστρωμα έχει γεμίσει με αίματα στα σημεία όπου παρέσυρε τους αναβάτες της μηχανής. Ο κ. Χρηστάκος πρόσθεσε ότι το πιο πιθανό ήταν πως ο οδηγός και τα θύματα γνωρίζονταν καθώς είναι όλοι κάτοικοι της Μονεμβασιάς που έχει περίπου 1.000 μόνιμους κατοίκους

Οπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ο δράστης, Π.Κ. είναι επαγγελματίας στην περιοχή της Μονεμβασιάς με καταγωγή από τη Συκιά Μολάων, ενώ οι δύο νεκροί άνδρες, αμφότεροι ηλικίας 77 ετών ήταν κάτοικοι Μονεμβασιάς. Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που επικαλείται και το spartanews.gr δεν φαίνεται να υπήρξε κάποια διένεξη, ενώ δεν είχαν και προηγούμενα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA