Μενού
  • Α-
  • Α+

Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις που έκανε ο Όθων Παπαδόπουλος, δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης της, Τζωρτζίνας και η οποία ερευνάται για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, σε μια ιστορία που προκάλεσε σάλο, όχι μόνο στο πανελλήνιο, αλλά και πέρα από τα ελληνικά σύνορα. Σε μια συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό Status FM 107.7, ο κ. Παπαδόπουλος, ούτε λίγο ούτε πολύ, τόνισε πως «η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι ιδιαίτερα ψύχραιμη μέσα στις φυλακές και δεν έχει καμία επαφή με τον εν διαστάσει σύζυγό της», ενώ χαρακτήρισε την πελάτισσά του «μαγκάκι» και κατέληξε στο συμπέρασμα πως «μπορεί και να μην μάθουμε ποτέ τι συνέβη στην υπόθεση»!

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Μάνος Δασκαλάκης για το επίμαχο μήνυμα που έστειλε στην Ρούλα Πισπιρίγκου

«Όλα όσα μου έχει πει για την υπόθεση φαίνεται να είναι αληθινά. Δεν προκύπτει μέχρι στιγμής κάποιο ψέμα», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος, Ερωτηθείς αν η κατηγορούμενη Ρουλα Πισπιρίγκου, η οποία και παραμένει προφυλακισμένη,  ίσως χρίζει ψυχιατρικής παρακολούθησης, είπε ότι δεν πρόκειται να ζητηθεί κάτι τέτοιο από την δική της πλευρά, αφού όπως υπογράμμισε, η ίδια αυτό θα το θεωρήσει προσβολή.

«Δεν μου δίνει λόγο να μπω στο κελί της και να πω... μίλα ανοιχτά»

Οσον αφορά στα μηνύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας ο ίδιος τόνισε: «Αρχικά να πούμε ότι από τα 6.000 μηνύματα, τα 5.999 αφορούν σε προσωπικές στιγμές, άρα είναι σαν να κοιτάμε μέσα από την κλειδαρότρυπα του σπιτιού τους και του δωματίου τους και να προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη για τη σχέση τους. Πέρα από αυτό, εγώ από όλα τα μηνύματα στέκομαι μόνο σε ένα: Αυτό που ο Μάνος Δασκαλάκης αναρωτιέται εάν μετά από κάθε χωρισμό του ζευγαριού θα χάνεται και ένα παιδί! Για αυτό το μήνυμα τοποθετήθηκε από τον ίδιο τον πατέρα, ο οποίος εξήγησε ότι εννοούσε πως φοβόταν ότι η Πισπιρίγκου θα έκανε κακό στον εαυτό της. Το ίδιο μου απάντησε και η πελάτισσά μου, λέγοντας ότι αυτό πίστευε και εκείνη».

Σε ερώτηση γύρω από την κεταμίνη και τους άλλους δύο θανάτους της Μαλένας και της Ιριδας, ο κ. Παπαδόπουλος ήταν ξεκάθαρος: «Θα σας πω τα πράγματα όπως είναι! Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο στη δικογραφία που να... κολλάει την Ρούλα Πισπιρίγκου στον τοίχο, ας μου επιτραπεί η έκφραση. Εγώ ως δικηγόρος της δεν έχω την παραμικρή ένδειξη ότι δεν μου λέει αλήθεια και να μπω στο κελί και να της πω... μίλα ανοιχτά, πες την αλήθεια! Θεωρώ ότι δεν μου έχει κρύψει κάτι».

Και κατέληξε ο κ. Παπαδόπουλος, λέγοντας: «Αυτή τη στιγμή θα σας έλεγα ότι ίσως να μην μάθουμε ποτέ τί ακριβώς συνέβη με αυτή την υπόθεση».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA