ΚΟΙΝΩΝΙΑ
10/05/2022 15:20

Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Εξώδικο Πισπιρίγκου σε Δασκαλάκη – Οι κατηγορίες για τα μηνύματα - Τι του ζητάει

Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της - Του ζητεί να φροντίσει τα μνήματα των παιδιών - Τι λέει για τα SMS και για το σπίτι στην Πάτρα

Newsroom
Κείμενο: Newsroom
Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Εξώδικο Πισπιρίγκου σε Δασκαλάκη – Οι κατηγορίες για τα μηνύματα - Τι του ζητάει
Πηγή: eurokinissi
Ανάγνωση:

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στην Πάτρα, καθώς όπως έγινε γνωστό, η Ρούλα Πισπιρίγκου βρισκόμενη προφυλακισμένη στον Κορυδαλλό για κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, έστειλε εξώδικο στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Και ενώ ο ίδιος έχει...απομονωθεί, μένοντας μακριά από τις εξελίξεις, δέχθηκε μια νέα έμμεση απάντηση της συζύγου του, μέσω του δικηγόρου της Οθωνα Παπαδόπουλο.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Ο Θεός δεν θέλει να χωρίσουμε, έλεγε στον Μάνο Δασκαλάκη η Ρούλα Πισπιρίγκου

Video Loading...

Μέσω του εξωδίκου που βγήκε στη δημοσιότητα, η κατηγορούμενη για την ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της, γνωστοποίησε στον Μάνο Δασκαλάκη ότι είναι κρατούμενη και δεν μπορεί να ασχοληθεί με τα μνήματα των παιδιών τους. Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής του STAR, «Αλήθειες με τη Ζήνα», η Ρούλα αφήνει αιχμές ότι ο εν διαστάσει σύζυγός της κάνει τη ζωή του, χωρίς να δείχνει ενδιαφέρον για τους τάφους και πως θα έπρεπε να μεριμνά για τη φροντίδα τους. Έτσι, τον καλεί να μεταφέρει την ευθύνη στην αδερφή της, Δήμητρα, εάν δεν μπορεί ο ίδιος.

Ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της

Παράλληλα, στο ίδιο εξώδικο, η Ρούλα Πισπιρίγκου αναφέρεται στο θέμα του κινητού της τηλεφώνου, το οποίο έχει κρατηθεί από τις Αρχές στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών. Όπως ισχυρίζεται, ο αριθμός του τηλεφώνου της ανήκει σε οικογενειακό πρόγραμμα, το οποίο είναι στο όνομα του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος έχει πρόσβαση στους λογαριασμούς της κινητής τηλεφωνίας.

Video Loading...

Η Πισπιρίγκου σημειώνει πως ο κ. Δασκαλάκης με αυτό τον τρόπο γνωρίζει ποιες κλήσεις έχει κάνει όλο αυτό το διάστημα. Τον κατηγορεί ότι τις διοχετεύει σε δημοσιογράφους για να κοινοποιούν τα τηλεφωνήματα και τις συνομιλίες και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να ενοχλούν συγγενικά και οικεία της πρόσωπα. Όπως αναφέρει, ζητά να μεταφερθεί ο αριθμός στην αδερφή της.

«Αδειασε το σπίτι»

Τέλος, η κρατούμενη καλεί τον εν διαστάσει σύζυγό της να κάνει τη λίστα με όλα τα πράγματα, που έχουν στο νοικοκυριό τους, στην οδό Μπιζανίου 27 στην Πάτρα. Τον καλεί να πάρει ό,τι αντικείμενα επιθυμεί, προκειμένου να δώσει εντολή σε συγγενικά της πρόσωπα να αδειάσουν το σπίτι. Η Ρούλα Πισπιρίγκου καλεί τον κ. Δασκαλάκη να απαντήσει άμεσα και εγγράφως στο εξώδικό της.

Video Loading...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Google News
Ακολουθήστε το Reader στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.
# TAGS:
ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ ΠΑΤΡΑ ΕΞΩΔΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟΙ ΠΑΙΔΙΑ
Newsroom
Κείμενο: Newsroom

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ