Μενού
  • Α-
  • Α+

Συγκλονίζει η νέα τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με ένα 7χρονο παιδί να χάνει τη ζωή του με τα αίτια του θανάτου του να παραμένουν ακόμη άγνωστα και να αναμένονται η νεκροψία-νεκροτομή και η ιατροδικαστική έκθεση. Όπως έχει γίνει γνωστό το παιδί έφτασε το πρωί της Τρίτης στα εξωτερικά ιατρεία του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου με τους γιατρούς να προσπαθούν επί δυόμισι ώρες να το κρατήσουν στη ζωή, δίχως ωστόσο να τα καταφέρνουν.

διαβάστε ακόμη: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρό 7 χρονο παιδί - Πήγε στο νοσοκομείο με σπασμούς και πυρετό

Χαρακτηριστική είναι και η περιgραφή των γεγονότων από τον πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, Γιώργο Δόντσιο.  «Το παιδί προσήλθε στα εξωτερικά ιατρεία του νοσοκομείου, με υψηλό πυρετό και σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση. Έγιναν όλες οι απαραίτητες και προβλεπόμενες ενέργειες. Κατά τη διάρκεια της ανάνηψης  από τους παιδιάτρους και εντατικολόγους, έδειξε κορεσμό αιματοκρίτη και μετά από δύο με δυόμιση ώρες προσπαθειών δεν κατέστη δυνατόν να κρατηθεί στη ζωή. Έχει διαταχθεί νεκροψία-νεκροτομή και η ιατροδικαστική έκθεση είναι αυτή, η οποία θα ρίξει φως στα αίτια θανάτου του παιδιού» περιέγραψε στο GR Times.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA