Μενού
  • Α-
  • Α+

Αινιγματικό είναι το τρέιλερ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη, «Φως στο Τούνελ», αναφορικά με την υπόθεση των νεκρών παιδιών στην Πάτρα. Το νέο βίντεο που προαναγγέλλει την εκπομπή της προσεχούς Παρασκευής, 13 Μαΐου, η οποία όπως φαίνεται θα αναλωθεί ως επί το πλείστον στην Ρούλα Πισπιρίγκου και τον Μάνο Δασκαλάκη, τους γονείς των τριών νεκρών κοριτσιών.

Στις 23.20 το βράδυ της Παρασκευής, η Νικολούλη επιστρέφει με την υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα και το νέο τρέιλερ αφήνει πολλά αναπάντητα ερωτήματα, βάζοντας παράλληλα στο κάδρο και τον Μάνο Δασκαλάκη.

Στο νέο τρέιλερ, απουσιάζει η Ρούλα Πισπιρίγκου, αλλά η κόκκινη γραμμή και η παρουσία του Μάνου Δασκαλάκη, έκανε τους fans της Νικολούλη στο Twitter να απορούν. H μουσική με την οποία έχει ντυθεί το νέο τρέιλερ είναι ντυμένη με την σύνθεση Experience του Ludovico Einaudi και μας βάζει στο κλίμα όσων θα ειπωθούν στην εκπομπή.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA