Μενού
  • Α-
  • Α+

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 52χρονου από τη Μονεμβασιά που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατά συρροή στο τροχαίο δυστύχημα που προκάλεσε την περασμένη Παρασκευή. Παρ' ότι ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, είχε ζητήσει την αναβολή της και να διαταχθεί ψυχιατρική εξέταση, πληροφορίες αναφέρουν πως o 52χρονος στην απολογία του είπε ότι δεν θυμάται τίποτα: «Τη Μεγάλη Παρασκευή, άρχισα να έχω προβλήματα με τη μέση μου.

Διαβάστε ακόμη: Μονεμβασιά: «Ηθελα να κόψω δρόμο» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο 52χρονος που σκότωσε δύο άτομα

Άρχισα θεραπεία με κορτιζόνη. Στην αρχή ένιωθα καλά. Δύο ημέρες πριν το περιστατικό ένιωσα περίεργα, ένιωσα ότι έσπαγε το μυαλό μου. Δεν μπορούσα να φερθώ φυσιολογικά. Δεν θυμάμαι τίποτα. Φίλοι μου είπαν ότι σε εστιατόριο που βρισκόμουν φερόμουν αλλοπρόσαλλα. Για το περιστατικό δεν θυμάμαι τίποτα».

Σημειώνεται ότι ο 52χρονος κατά την μεταγωγή του στο δικαστικό Μέγαρο Σπάρτης, του δεν έκανε δηλώσεις ούτε απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων. Ο δικηγόρος του, Αλέξης Κούγιας, είπε ότι θα ζητήσει να μην γίνει η απολογία και να διαταχθεί ψυχιατρική εξέταση, υποστηρίζοντας ότι ο πελάτης του δεν είναι σε θέση να συνεννοηθεί. Επίσης, απέδωσε την κατάσταση του κατηγορούμενου, το μοιραίο βράδυ, στην υπερβολική ποσότητα κορτιζόνης που είχε λάβει με συνταγή, γιατί υπέφερε από τη μέση του. Πλέον αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα για την προφυλάκισή του.

Αρνείται να εξεταστεί από ψυχίατρο

Στο μεταξύ η ψυχική κατάσταση του 52χρονου που το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, χτύπησε και σκότωσε δύο ανθρώπους στη Μονεμβασιά βρίσκεται στο επίκεντρο καθώς υποβλήθηκε αίτημα στην Ανακρίτρια Σπάρτης, διενέργειας ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικών εξετάσεων. Ωστόσο ο ίδιος αρνείται να υποβληθεί σε οποιαδήποτε εξέταση από ψυχίατρο, όπως αποκάλυψε το MEGA, επαναλαμβάνοντας πως δεν έχει κανένα πρόβλημα.

Ο ίδιος επιμένει στην εκδοχή του, ότι δεν θυμάται να παρέσυρε και να σκότωσε με το αυτοκίνητό του, τους δύο ηλικιωμένους στην Μονεμβασιά. Ο κατηγορούμενος κρατείται στο αστυνομικό τμήμα της Σκάλας Λακωνίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA