Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε καταγγελία σοβαρών περιστατικών bullying σε σχολείο των βορείων προαστίων προχώρησαν γονείς που μιλώντας στην κάμερα ζήτησαν να παρέμβει άμεσα για το φαινόμενο τόσο η Πολιτεία όσο και η διεύθυνση του σχολείου. Γονιός ανέφερε πως η κόρη του δέχεται καθημερινά απειλές και μάλιστα παρουσίασε και ένα σχετικό βίντεο με μία παρέα κοριτσιών εκφοβίζει άλλους μαθητές με την βοήθεια μεγαλύτερων αγοριών του σχολείου.

Διαβάστε ακόμη: Κηφισιά: Αγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών μπροστά στα μάτια πλήθους

«Της την έπεσαν από πίσω και μία από αυτές τις κοπελιές άρχισε να φωνάζει δυνατά μέσα στο αυτί της. Πρακτικά την ξεκούφαναν» είπε ο πατέρας στη κάμερα του Star και ανέφερε ότι πήγε στην διευθύντρια για να εκφράσει τα παράπονά του και ζήτησε εγγυήσεις για την ασφάλεια της κόρης του, όμως η απάντηση που έλαβε μόνο ικανοποιητική δεν ήταν, καθώς δεν δόθηκε καμία απάντηση.

Στο ίδιο μήκος κύματος και μία μητέρα, η οποία κατήγγειλε επίσης την παρέα των πέντε κοριτσιών που απειλεί τα παιδιά. «Τους ζητάνε χρήματα, τους λένε να πάνε πίσω στην γωνία του σχολείου να τα δείρουν», λέει η μητέρα.

Τέλος, μία ακόμη μητέρα έδωσε στην δημοσιότητα μηνύματα που έχει δεχθεί η κόρη της στο κινητό της. Σε μία συνομιλία που είχε η κόρη της με ένα από τα κορίτσια που κατηγορούνται για bullying φαίνεται ότι της γράφει το εξής: «Ξέρεις ποια είμαι εγώ, ένα μπουκέτο σε έχω αγάπη μου».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA