Ακόμη ένας καρχαρίας εθεάθη στον Παγασητικό Κόλπο σήμερα (4/6), λίγες μέρες μετά το «κρούσμα» στις Κεχριές.
Σύμφωνα με την εκπομπή «Πρωινό» του ANT1, πρόκειται για καρχαρία μάκο και όπως εξηγεί ο Χρήστος Τακλής, θαλάσσιος βιολόγος, είναι επιθετικός.
«Πρόκειται για ένα άγριο ζώο, και μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται μάκο στον Παγασητικό», εξήγησε ο ειδικός.
Διαβάστε ακόμα: Ο χάρτης με τους καρχαρίες στην Ελλάδα - Σε ποιες θάλασσες κόβουν βόλτες
Επιπλέον, συμπλήρωσε ότι ο λόγος για τον οποίο στη Μεσόγειο ο άνθρωπος δεν διατρέχει κίνδυνο, είναι επειδή υπάρχει αρκετή τροφή και το θηλαστικό δεν χρειάζεται να την εξασφαλίσει αλλού.
Μάλιστα, δήλωσε ότι προ ημερών, εμφανίστηκε και λευκός καρχαρίας στον Παγασητικό.
- Το σενάριο της υψηλότερης συμμετοχής στην κάλπη, το επόμενο χτύπημα του Αντώνη και η επιστροφή της Θεοπούλας
- Μιλάμε για έπος: Έπεσε αρχαίο τείχος στην αυλή του και του είπαν «μάζεψέ το χωρίς να το ακουμπήσεις»
- Πώς ο Σωτήρης Μουστάκας έχασε την υποψηφιότητα για Όσκαρ μόλις για δύο λεπτά
- Καμπανάκι από τον ΠΟΥ: Το θανάσιμο μυστικό που κρύβεται στο καθημερινό μας φαγητό
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.