Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την Τζωρτζίνα η υπόθεση, όπως λένε οι ειδικοί, έχει δέσει σε απόλυτο βαθμό καθώς τα ευρήματα δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Η έρευνα για την Τζωρτζίνα, ωστόσο, είναι αυτή που μπορεί να «δείξει» το δρόμο για την εξιχνίαση των υποθέσεων της Ίριδας και της Μαλένας.

Την ίδια ώρα τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας είναι πολλά. Το βράδυ της Παρασκευής, στην εκπομπή Φως στο Τούνελ με την Αγγελική Νικολούλη παρουσιάστηκε ένα ακόμα. Αυτό είναι ένα μήνυμα που έστειλε η Ρούλα Πισπιρίκου για το πανάκι που βρέθηκε στην κούνια της Ίριδας λίγο μετά το θάνατό της. Είναι ένα από τα πολλά μηνύματα που αντάλλαζε η Πισπιρίκου με την αδερφή της και τον σύζυγό της μετά το θάνατο του βρέφους και αποτελούν μέρος της δικογραφίας.

Λίγες ημέρες μετά την ανακοπή που προκάλεσε την τετραπληγία στηn Τζωρτζίνα, η Πισπιρίγκου στέλνει μήνυμα στον Δασκαλάκη:

- Στείλε μου το τηλέφωνο της Τσιόλα. Θέλω να μου δώσει το πανάκι της μπέμπας πίσω.

- Τι αναλαμπή είναι αυτή; απαντά ο Μ. Δασκαλάκης

- Είδα ένα όνειρο ότι κάτι έκαναν στο πανάκι και θέλω να το πάρω!

Πράγματι, ο Μ. Δασκαλάκης της στέλνει το τηλέφωνο και εκείνη επικοινωνεί με την κ. Τσιόλα τονίζοντας πως μαζεύει τα πράγματα του μωρού και επειδή το πανάκι αυτό έχει συναισθηματική αξία το θέλει πίσω.

Η ιατροδικαστής Πατρών, ωστόσο, της τόνισε πως αυτό δεν μπορεί να συμβεί καθώς το πανάκι είναι πειστήριο και θα παραδοθεί στις αρμόδιες Αρχές, όπως και έγινε και πλέον βρίσκεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια για περαιτέρω ανάλυση!

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA