Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο που αναζητείται για 12 ημέρες και έχει εκδοθεί και σχετικό Silver Alert. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο προσαγωγές 18χρονων, που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων στο σπίτι του 39χρονου, ενώ συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 11 άτομα., από τις πινακίδες των οχημάτων και τα πρόσωπα που φαίνονται στα βίντεο που ανέβασαν στα social media.
Διαβάστε ακόμη: Πύργος: Δύο προσαγωγές για το άγριο bullying σε βάρος του Θύμιου Μπουγά
Την ίδια στιγμή, αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υποστηρίζει πως ο Θύμιος Μπουγάς είναι ζωντανός αλλά για δικούς του λόγους κρύβεται. «Ο αγνοούμενος κι άλλες φορές στο παρελθόν επέλεγε την εξαφάνιση. Οι συντοπίτες του τον έχασαν από τα μάτια τους επί δύο-τρεις μήνες. Είχε λόγους να εξαφανίζεται και να κρύβεται» υποστήριξε χαρακτηριστικά.
Ιδιαίτερα, υπάρχει η εκτίμηση των αρχών της περιοχής πως εξαφανίστηκε, γιατί επιθυμεί να ξεχαστεί η περιπέτειά του, με την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του και τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση.
Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο 39χρονος, φοράει πάντα μάσκα διότι είχε πέσει πριν από 13 χρόνια θύμα τροχαίου και από τότε είναι παραμορφωμένο το πρόσωπό του. Εκτοτε, ζει με ένα επίδομα 630 ευρώ, που παίρνει ανά δίμηνο, γεγονός που σημαίνει ότι τα φέρνει δύσκολα βόλτα.
- Γιώργος Μαζωνάκης: Το τολμηρό «Παιδί της νύχτας» που πίστευε ότι ως το τέλος θα αναζητούμε τι μας έμαθε η ζωή
- Δημοσκόπηση Star: Πώς κρίνουν οι πολίτες τις εξαγγελίες μετά τη ΔΕΘ - Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - Τσίπρα
- Τι είναι η πλασμαφαίρεση: Πώς γίνεται η διαδικασία και οι ανεπιθύμητες επιπλοκές
- «Τόση ευτυχία, δεν ξέρουμε πού να τη βάλουμε»: Η ατάκα της Ράνιας Τζίμα για τις εξαγγελίες Μητσοτάκη
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.