Μενού
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την εξαφάνιση του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο που αναζητείται για 12 ημέρες και έχει εκδοθεί και σχετικό Silver Alert. Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε δύο προσαγωγές 18χρονων, που φέρονται να συμμετείχαν στην επίθεση με εκτοξευτήρες πυροτεχνημάτων στο σπίτι του 39χρονου, ενώ συνολικά έχουν ταυτοποιηθεί συνολικά 11 άτομα., από τις πινακίδες των οχημάτων και τα πρόσωπα που φαίνονται στα βίντεο που ανέβασαν στα social media.

Διαβάστε ακόμη: Πύργος: Δύο προσαγωγές για το άγριο bullying σε βάρος του Θύμιου Μπουγά

Την ίδια στιγμή, αστυνομικές πηγές που επικαλείται η εφημερίδα «Πελοπόννησος» υποστηρίζει πως ο Θύμιος Μπουγάς είναι ζωντανός αλλά για δικούς του λόγους κρύβεται. «Ο αγνοούμενος κι άλλες φορές στο παρελθόν επέλεγε την εξαφάνιση. Οι συντοπίτες του τον έχασαν από τα μάτια τους επί δύο-τρεις μήνες. Είχε λόγους να εξαφανίζεται και να κρύβεται» υποστήριξε χαρακτηριστικά.

Ιδιαίτερα, υπάρχει η εκτίμηση των αρχών της περιοχής πως εξαφανίστηκε, γιατί επιθυμεί να ξεχαστεί η περιπέτειά του, με την επίθεση που δέχθηκε στο σπίτι του και τις διαστάσεις που πήρε η υπόθεση.

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ο 39χρονος, φοράει πάντα μάσκα διότι είχε πέσει πριν από 13 χρόνια θύμα τροχαίου και από τότε είναι παραμορφωμένο το πρόσωπό του. Εκτοτε, ζει με ένα επίδομα 630 ευρώ, που παίρνει ανά δίμηνο, γεγονός που σημαίνει ότι τα φέρνει δύσκολα βόλτα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA