Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του Θύμιου Μπουγά στον Πύργο που αναζητείται εδώ και περίπου δύο εβδομάδες συνεχίζονται με τον 39χρονο να μην έχει δώσει ακόμη σημάδια ζωής, αν και υπάρχουν αστυνομικές πηγές που εκφράζουν την αισιοδοξία πως είναι ζωντανός και κρύβεται. Την ίδια στιγμή στα χέρια των αρχών βρίσκονται ήδη 11 άτομα που έχουν αναγνωριστεί πως συμμετείχαν στην επίθεση στο σπίτι του που όπως φάνηκε αποτέλεσε και τη σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρια για τον 39χρονο.

Διαβάστε ακόμη: Εξοργιστικό βίντεο από επίθεση στο σπίτι του Θύμιου Μπουγά

Τα πρόσωπα, ως επί το πλείστον νεαρής ηλικίας, που συμμετείχαν στην επίθεση εκφοβισμού σε βάρος του στις 3 Μαΐου, ωστόσο προκαλούν ακόμη με τη συμπεριφορά τους καθώς όπως προκύπτει από τις καταθέσεις τους έφτασαν στο σημείο να παρουσιάζουν τους εαυτούς τους σαν θύματα.

«Ο Θύμιος το τελευταίο χρονικό διάστημα μας πείραζε. Είχαμε διάφορες. Για αυτό πήγαμε και εμείς στο σπίτι του», αναφέρει στην κατάθεσή του ένας εκ των εμπλεκόμενων.

Στη δικογραφία σύμφωνα με πληροφορίες του Mega έχει σχηματιστεί η κατηγορία μόνο για την χρήση βεγγαλικών ενώ μετα την ανάγνωση της δικογραφίας από τον εισαγγελέα θα δοθεί νέα κατεύθυνση στην ερευνά. Οι έρευνες έχουν επεκταθεί και εκτός Πύργου, με τις αρχές να τον έχουν αναζητήσει και στο χωριό του στην Αρκαδία, χωρίς όμως να έχουν βρεθεί ίχνη του.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA