Μενού
  • Α-
  • Α+

Ηταν Μάρτιος του 2021 όταν ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα εξαιτίας εξωσυζυγικής σχέσης της Ρούλας Πισπιρίγκου με τον αποκαλούμενο από τον 30χρονο «Γιαννάκη». Στις 6 Απριλίου ο Μάνος έστειλε στη Ρούλα φωτογραφία, που έφερε στο φως το T-live. Πρόκειται για το σπίτι της σπιτονοικοκυράς τους, όπου σύμφωνα με πληροφορίες της Γιώτας Κηπουρού, η Ρούλα Πισπιρίγκου συναντούσε, περιστασιακά, τον άνδρα που είχε μπει στη ζωή της. Ο Μάνος της είχε ζητήσει να μην του ξαναστείλει μήνυμα, με τη Ρούλα να περνά στην αντεπίθεση, θυμίζοντάς του, τις δικές του απιστίες.

Διαβάστε ακόμη: Νεκρά παιδιά στην Πάτρα: Η Μαλένα ήταν 10 λεπτά νεκρή όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου ειδοποίησε τους γιατρούς

  • Ρούλα: Τι είναι αυτό;
  • Μάνος: Το σπιτάκι της Κούτρα. Γι’ αυτό μην ξαναστείλεις.
  • Ρούλα: Και; Δεν καταλαβαίνω; Τι προσπαθείς να με κάνεις να νιώσω άσχημα να πάω κι εγώ να βγάζω φωτό το αμάξι και το Αίγιο και να στα στέλνω; Γιατί δεν ήξερες που ήσουν; Σε παρακαλώ πολύ σταμάτα. Ό, τι είπες, είπες.
  • Μάνος: Επιλογή σου. Εγώ δεν το δέχομαι και δεν θα το δεχτώ ποτέ πια αυτό. Σταμάτα να δικαιολογείσαι εσύ που με αγάπαγες πολύ.
  • Ρούλα: Έχεις δίκιο επειδή σε αγάπαγα ήταν επιλογή μου να μείνω. Μην την δεχτείς. Μαζί δεν θα είμαστε οπότε δεν έχω να πω κάτι άλλο.
  • Μάνος: Έτσι μην ξαναπείς κάτι άλλο γιατί μαζί δεν θα ξανά είμαστε ποτέ.
  • Ρούλα: Μα και να ήθελες δεν θα ήμουνα εγώ ποτέ πάλι.
  • Μάνος: Ναι οκ.

Ο Μάνος Δασκαλάκης είχε φύγει από το σπίτι λίγες ημέρες πριν τον θάνατο της Ίριδας, τους ενός εκ των τριών παιδιών. «Βάλε ιώδιο… θα σου περάσει όπως έλεγες και για μένα» έλεγε η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Μάνο Δασκαλάκη.

  • Μάνος: Τρέξε πάλι στον (…), αυτή είσαι.
  • Ρούλα: Λέγε ό,τι θες. Θα σου περάσει. Έτσι έλεγες και σε μένα, ότι θα μου περάσει.
  • Μάνος: Εσύ τα λες αυτά, όχι εγώ. Τρέχα στον (…) μόλις γυρίσεις. Μην ξεχάσεις να του μιλήσεις και να ξαναπάς μαζί του, κορίτσι μου. Αυτή είσαι.
  • Ρούλα: Θα σου περάσει, αρχή είναι. Ιώδιο στις πληγές θα σου πρότεινα, για το τσούξιμο.
  • Μάνος: Κοίτα να μην αυτοκτονήσεις με κανένα καλώδιο. Γελοία… Θα δεις πόσο ιώδιο θα βάλεις εσύ από εδώ και πέρα.
  • Ρούλα: Για ποιο λόγο; Που με παράτησε ο "άνδρας υπόδειγμα" που με πρόσεχε, που με πήγαινε βόλτες, που με αγάπαγε πολύ, που δεν πήγαινε με άλλες γυναίκες ή "αγάπαγε" τα παιδιά του και μας χάριζε ώρες ατελείωτης χαράς; Που δεν μας έκανε ποτέ να κλαίμε, που δεν μας έχει κάθε τρεις μέρες να ξεσπιτωνόμαστε, για να πάρει τα πράγματά του, που δεν σέβεται ούτε τον θάνατό τους; Έχεις δίκιο. Θα με πειράξει πολύ. Δεν έκατσες. Σε κράτησα γιατί ήμουν ζώον, μόνος σου το είπες.

«Θλίψη, σοκ και οργή» όταν άκουσε το ηχητικό με την Τζωρτζίνα

«Δεν είναι η καλή η ψυχολογική της κατάσταση» λέει ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου, που μέσα από τη φυλακή άκουσε ξανά τη φωνή της Τζωρτζίνας, στο ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με τον ίδιο «μετά την μετάδοση του ηχητικού της μικρής Τζωρτζίνας έχει επιδεινωθεί εξαιρετικά (η κατάστασή της). Είναι σοκαριστικό να ακούγεται και πάλι η φωνή του μικρού παιδιού μετά από τόσο καιρό. Είναι κάτι που επηρέασε την ψυχολογία της στον μέγιστο βαθμό. Προκάλεσε τη θλίψη, το σοκ και την οργή της».

Ο Οθων Παπαδόπουλος είπε ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου έλαβε απαντήσεις από τον εν διαστάσει σύζυγό της, μετά το εξώδικο που του είχε στείλει. «Δεν ήταν μία επιθετική νομική ενέργεια αλλά μία προσπάθεια επικοινωνίας δεδομένης της άρνησης της άλλης πλευράς για συνεννοήσεις για τα τρέχοντα ζητήματα». Σύμφωνα με τον ίδιο, με αυτό τον νομικό τρόπο, ζητήθηκαν από τον Μάνο Δασκαλάκη απαντήσεις για διαδικαστικά ζητήματα όπως για παράδειγμα για λογαριασμό τηλεφώνου, πληρωμή κοιμητηρίου και υπογραφή για τη διατήρηση μνήματος.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, απάντησε μέσω του δικηγόρου της και για την μηχανή που αγόρασε ο Μάνος Δασκαλάκης, για την οποία πολλά έχουν ακουστεί. Την Δευτέρα (17/5) βγήκε στη δημοσιότητα διάλογος του εν διαστάσει ζευγαριού, στον οποία αναφερόταν ότι η μηχανή αγοράστηκε με χρήματα της σπιτονοικοκυράς, Ευγενίας Κούτρα. Σύμφωνα με τα όσα είπε ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου για τη μηχανή, «υπάρχει μία πληροφόρηση ότι ήταν δώρο της κυρίας Κούτρα και το ποσό της τελευταίας σύνταξης χρησιμοποιήθηκε για την κάλυψη των εξόδων κηδείας. Έγινε ανάληψη της τελευταίες μέρες και είναι έξοδα της τελετής (της κηδείας της σπιτονοικοκυράς) στην οποία παραβρέθηκαν μόνο τρία άτομα. Το ζεύγος και η γυναίκα που φρόντιζε τις τελευταίες της μέρες την συγκεκριμένη κυρία (Κούτρα). Κανένα συγγενικό πρόσωπο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA