Μενού
hooligans
Hooligans | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Η σχολική βία αποτελεί μια ακόμα μάστιγα της κοινωνίας με το πρόβλημα να γιγαντώνεται, καθώς κινδυνεύουν ζωές, άλλες στιγματίζονται για πάντα, κι άλλες χάνονται, όπως αυτή του 14χρονου Μάκη που «υπέκυψε» από τον σχολικό εκφοβισμό. Ενα νέο περιστατικό σχολικής βίας έρχεται να προστεθεί στα αμέτρητα πλέον επεισόδια που ακούμε συχνά πυκνά και στο νέο συμβάν μετείχαν και μαθητές-τραμπούκοι από το σχολείο του νεαρού μαθητή, ο οποίος αυτοκτόνησε στο σπίτι του τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου.

Το επεισόδιο σημειώθηκε χθες (17/5) στο Άλσος Βεΐκου, στο Γαλάτσι. Οπως μετέδωσε η ΕΡΤ επρόκειτο για ανήλικους μαθητές που είχαν πάει σχολικές εκδρομές και ομάδες από δύο σχολεία συνεπλάκησαν παίζοντας άγριο ξύλο, στο οποίο βγήκαν και μαχαίρια. Δεν είναι ακόμη σαφές, αλλά εικάζεται ότι επρόκειτο για προγραμματισμένο ραντεβού ανάμεσα σε ανηλίκους, μαθητές διαφορετικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής. 

Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία και η ομάδα ΔΙΑΣ που έφτασε στο σημείο προχώρησε σε πέντε συλλήψεις, με τους ανηλίκους να μεταφέρονται στο αστυνομικό τμήμα Γαλατσίου. Παράλληλα, δύο μαθητές τραυματίστηκαν και τους προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA