Μενού
  • Α-
  • Α+

Στις 20 Μαΐου θα αποφανθεί το Μικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας, αναφορικά με την ετυμηγορία του για τον ομαδικό βιασμό και τη δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη τον Νοέμβριο του 2018 στη Ρόδο, μετά την ολοκλήρωση σήμερα των αγορεύσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης των δύο κατηγορουμένων. Τα επιχειρήματα που προέβαλλε στο δικαστήριο ο δικηγόρος του κατηγορούμενου αλβανικής καταγωγής προκάλεσαν την έντονη αντίδραση των γονιών της Ελένης με τους αστυνομικούς να τους απομακρύνουν από την αίθουσα για να ηρεμήσουν.

Οι δυο καταδικασθέντες πρωτόδικα σε ισόβια για τη δολοφονία της Ελένης και επιπλέον 15 έτη κάθειρξης για τον ομαδικό βιασμό της, με το πέρας των αγορεύσεων ρωτήθηκαν από την πρόεδρο του δικαστηρίου αν θέλουν να προσθέσουν κάτι σε όσα υποστήριξαν στις απολογίες τους.

«Κυρία Πρόεδρε θέλω να πω ότι δε φταίω» είπε ο Ροδίτης κατηγορούμενος

Πρόεδρος: Αυτό το έχετε ξαναπεί. Κάτι άλλο;

Κατηγορούμενος: Όχι

Ο αλβανικής καταγωγής κατηγορούμενος είπε: «Οπως είδατε δεν δέχομαι το βιασμό αλλά για όλο το άλλο θέλω να πληρώσω ήμουν συνεργός στην ανθρωποκτονία, έχω μετανοήσει, ζητάω βαθύτατη συγγνώμη, αυτό το άτομο με έφερε στη χειρότερη οδύνη της ζωής μου αλλά θα πληρώσω γιατί εγώ φταίω. Πρέπει οι νέοι άνθρωποι να είναι αυτόβουλοι, να αγαπάνε την οικογένειά τους και να μην ακούνε τους φίλους τους όταν δεν πρέπει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA