Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ποσό των 10.000 ευρώ ήταν το κίνητρο δολοφονίας της 38χρονης Κινέζας στα Βίλια, της οποίας το πτώμα βρέθηκε τεμαχισμένο σε βαλίτσα στα Βίλια. Σύμφωνα με πληροφορίες, το θύμα, η 38χρονη Qiu Yun Lin, δάνειζε σε άλλους Κινέζους χρήματα, παίκτες νόμιμου και παράνομου τζόγου. Δράστης της δολοφονίας είναι ένας συμπατριώτης της ο οποίος της χρωστούσε 10.000 ευρώ τα οποία είχε χάσει στο καζίνο. Μια ενεργοποίηση κινητού τηλεφώνου, οδήγησε τους αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, στον δράστη 

Διαβάστε ακόμη: Θεσσαλονίκη: Δύο μπουκάλια οδήγησαν στην εξιχνίαση δολοφονίας στο ΑΠΘ μετά από επτά χρόνια

Αυτό φαίνεται ότι ήταν το μοναδικό στοιχείο εμπλοκής του 47χρονου άνδρα από την Κίνα, που τοποθετείται μέσω της σύνδεσης του κινητού του τηλεφώνου στα Βίλια, τον χρόνο κατά τον οποίο φέρεται να εγκαταλείφθηκε το θύμα της δολοφονίας στην περιοχή. Ο 47χρονος δράστης της δολοφονίας συνελήφθη και θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα. Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από την περιοχή του Μεταξουργείου τον Οκτώβριο του 2020 και η βαλίτσα με τη σορό της είχε βρεθεί στα Βίλια τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους.

Την Κινέζα είχαν εντοπίσει το μεσημέρι της 29ης Δεκεμβρίου του 2020, κυνηγοί που περπατούσαν σε δύσβατη περιοχή πάνω από την Παλαιά Εθνική Οδό στα Βίλια. Το άψυχο σώμα της ήταν σε προχωρημένη σήψη, κρυμμένο μέσα σε μια βαλίτσα ανάμεσα σε θάμνους. Μετά την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης, λίγες ημέρες αργότερα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για την Lιn Qiu Yun, κινεζικής καταγωγής, η οποία είχε εξαφανιστεί στις 17 Οκτωβρίου του ίδιου έτους από την περιοχή του Μεταξουργείου.

Η εξαφάνιση είχε δηλωθεί στο Α.Τ. Ομονοίας στις 17 Οκτωβρίου του 2020, ενώ επτά ημέρες αργότερα ενημερώθηκε και το «Χαμόγελο του Παιδιού», το οποίο εξέδωσε ανακοίνωση για το συμβάν στη οποία αναφέρει ότι «προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή της σε κίνδυνο».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA