Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ρούλα Πισπιρίγκου φέρεται να έθετε πιεστικά ερωτήματα στους ιατροδικαστές που ερευνούσαν τον θάνατο της Μαλένας. Όπως αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, από τα SMS του ζεύγους Δασκαλάκη, τα οποία έχουν βγει στη δημοσιότητα, είναι εμφανές ότι η 33χρονη τηλεφωνούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα στους ιατροδικαστές και τους ρωτούσε τι είχε συμβεί στην κόρη της.

Αν και ορισμένοι από τους ειδικούς διέψευσαν τέτοιες επικοινωνίες, το γεγονός αυτό επιβεβαιώνεται από το στενό οικογενειακό περιβάλλον της 33χρονης. Μάλιστα, ένας από τους ιατροδικαστές φαίνεται να της είπε: «Μόνο ο Θεός ξέρει τι έχει συμβεί στην κόρη σου». Τα τηλεφωνήματα σταμάτησαν όταν βγήκε η ηπατική ανεπάρκεια ως αιτία θανάτου της Μαλένας.

Στο μεταξύ, σχετικά με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων και για τα τρία παιδιά που αναμένονται από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, αυτά θα βγουν σε 15-20 ημέρες. Στην περίπτωση που γίνει εκταφή της Τζωρτζίνας και ληφθούν τρίχες, θα χρειαστούν επιπλέον 20 μέρες για τα αποτελέσματα.

Βρέθηκε φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας στο Καραμανδάνειο

Σύμφωνα με τον ALPHA, βρέθηκε στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο φιαλίδιο με το αίμα της Τζωρτζίνας. Όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων αποτελεί ένα σημαντικό στοιχείο που μπορεί να δώσει πληροφορίες για ουσίες που έλαβε το κορίτσι. Όπως είπε είναι πολύ πιθανό το αίμα να έχει συντηρηθεί σωστά και άρα οι τοξικολόγοι να μπορέσουν να ερευνήσουν τυχόν νέα δεδομένα που θα προκύψουν. Ωστόσο, προκύπτει το ερώτημα πως είναι δυνατόν μετά τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα και την έρευνα που είναι ανοιχτή όλο αυτό το διάστημα, να εντοπίζεται τώρα το εν λόγω φιαλίδιο.

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αίτημα για αποφυλάκιση

Στο μεταξύ ο δικηγόρος της Ρούλας Πισπιρίγκου μίλησε στο Live News και σχολίασε το εξώδικο του Μάνου Δασκαλάκη, αναφέροντας πως ήταν η μόνη διέξοδος για να τακτοποιηθούν ορισμένα ζητήματα. «Είναι η τακτοποίηση κάποιων διαδικαστικών θεμάτων. Επειδή δεν υπήρχε επικοινωνία, η μόνη λύση ήταν η μέσω επιστολής επικοινωνία. Με το εξώδικο τακτοποιούνται κάποια ζητήματα, καθώς υπήρχε κάποια αγωνία, γιατί για τη διατήρηση των μνημάτων θα πρέπει να υπογράψει ένας από τους γονείς. Ελήφθη απάντηση που κρίθηκε ικανοποιητική», δήλωσε.

Στην ερώτηση για το τι συνέβη με τη διαχείριση των χρημάτων της Ευγενίας Κούτρα ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως δεν έχει εξουσιοδοτηθεί για το εν λόγω ζήτημα, αλλά εκτελεί χρέη συνηγόρου υπεράσπισης για την κακουργηματική πράξη της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. «Ακούγοντας νωρίτερα το ρεπορτάζ κάνω την εξής σκέψη, μακάρι αυτά να ήταν τα προβλήματά μας, μία βέσπα και κάποια ευρώ που οφείλονται στην εταιρία ύδρευσης και τη ΔΕΗ», δήλωσε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA